9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar bu net konularından farklı olarak başka bir konuya değinmek istedim. Forumda birçok kişi benim gibi eşdeğerlik beklemekte bugün kendi bölümümle(maliye) alakalı bilgi almak için kaymakam aday şubeyi aradım ve oradaki beyefendi yökten bakanlığa bir yazı geldiğini maliye bölümüne(sanırım daha önce cimer cevabında olduğu gibi diğer bölümlere de) eşdeğerlik verildiğini bunların tek tek adaya gönderilmeyeceğini söyledi. Benim gibi eşdeğerlik bekleyen arkadaşlar içini ferah tutsun. Saygılar.
-
@The-kaymakam
Sevgili Arkadaşım ben sadece kendi durumundan ve kendi çevremden bahsettim ve yüksek yapanları tebrik ettim.
Sınavın kaçla kapatacağı konusunda görüşüm aynı. 76 netle tedirginim. Iyi aksamlar diliyorum -
@teta o şekilde değil hocam 80 alanların hepsi 2. Oluyor diyelim ki beş kişi böyle ikinci oldu 79 alanlar 7. Sıradan başlıyor.
-
@enea tmm kardeşim eyv. Allah hüsnü niyet herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah
-
Son yapılan 3 kaymakamlık sınavına girmiş biri olarak şunları söyleyebilirim kesinlikle daha zor ve düşürücü soru sayısı fazlaydı. Elbette 80 üstü hatta 90 bile yapan çıkabilir ancak bunlar sınırlı sayıda olur. Hatta şunu söylim sıralamada en fazla 25 kişi bu kadar yüksek yapabilir diye dusunuyorum gerisi yine 70-79 aralığında sıralanacak ve tahminimce sınav geçen sene ile aynı kapatacak saygilar
-
@Daywalkers hocam başarılarınızı takdir ediyorum şuanki çalıştığınız kurumu kazanmanız ve bunun dışında kazandığınız kurumlar hepsi ne kadar başarılı olduğunuzu gösteriyor. Lakin bu kadar tecrübeye rağmen bu kadar yanlış analiz yapmanız garibime gidiyor. Ben size yaptığınız analiz gibi kapatmayacağını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. O yüzden hiç endişeniz olmasın şimdiden mülakata hazırlanabilirsiniz.
-
70 ile kapatır sınav rahat olun ama 70 in üstünde 400 kişi olmayabilir
-
@The-kaymakam
Teşekkür ederim hocam. Umarım dediğiniz gibi olur. Allah hepimizin yolunu açik etsin. -
@siyasalllı kardeşim İstanbul iktisat sbui mezunuyum 84.75 bekliyorum. Ben de sınıf arkadaşlarımla konuştuğumda 80 üstü duymadım. Sınavda çelişkili soruların çokluğu kontenjan sorunu yaşayacağını zannetmiyorum. Bu sene geçen seneye göre zordu ama kaynak da boldu. Nacizhane tahminim 72-73 bandıdır. Selamlar
-
2 ya da daha fazla sorunun iptal olması 75 altı netlerin dengesini değiştireceğinden her şey için hazırlıklı olmak lazım.Manupülasyon hat safhada.
-
Geçen sene elenen biri olarak bu sınav geçen seneden bi tık daha zor bir sınavdı. Tahminim 70 le kapatır mülakata kalan sayısı daha da düşer. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
Ah bir de okuduğumuzu anlasak, yani 95 de bekleyebilirsiniz arkadaşlar, full de yapabilirsiniz yani olasılık dahilinde bunlar. Ben "80 üstü bekleyen herkes troll" diye bir şey demedim ki. Aşırı zor dünyanın en zor sınavı falan da demedim.Kendi sonucum kötü diye düşünüp kimse daha iyisini yapamaz diye de düşünmüyorum ki zaten sonucum kötü değil, 18 yanlışım var ki bunun 12'si ilk bölümden, akla hayale gelmeyen hatalar yapmışım, biraz dikkatle ve biraz da şansla 90 da yapılabilirdi .Bununla birlikte bu listeler daha önce de oluştu ben 3. kez girdim bu sınava, gerek sosyal medyada gerek burada edindiğim izlenimler sonucu süreç hakkında yorum yaptım, sonuçlar açıklandığında ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
-
@safiTÜRK69 niye sinirleniyorsun bilader
-
@RB5168 bu sene biraz daha farklı 70 üstü yapan daha fazla gibi geldi bana 72 73 bandında kapatabilir 70 le kaparsa da harika ama ihtiyatlı olmak lazım sonra hayal kırıklığı ağır oluyor
-
@The-kaymakam monopol sorusunu incelemedim ama bir benzeri zeynel dinlerde vardı ordan bakıp incelemek lazım
-
O kadar kaliteli hocalarımız var ki bu soruları görünce insan diyor ki kimlere hazırlatıyorlar bu soruları ya da hazırlatmayıp ösym havuzundan sistem kendisimi seçiyor eğer öyleyse en azından sınavdan önce bir kurul oluşturup onlara inceletmeleri lazım ösym nin yanlış soru sorma lüksü yok insanlar gecelerini gündüze katıyor bu sınava hazırlanmak için 1 soru bile insanların kaderiyle oynuyor.
-
Monopol sorusunu yapamamistim sinavda 50 bulmustum ama korkup isaretleyemedim. Bilge beyazin cozumune baktim cidden soru yuzde yuz hatali. Ne dersiniz iptal gelir mi
-
Dostlarım böylesine zor bir sınavı 70 üstü net ile kapatmak bile muhteşem bir başarı iken 80nin üstüne çıkanları canı gönülden tebrik ediyorum,Rabbim yollarını her daim açık etsin.Biz kritik arkadaşlar olarak çok cesur cümleler kuramıyoruz, bizim cümlelerimiz temenni ile iç içe geçmiş durumda..Geçen sene 376 kişi mülakata kaldı, 24 kişi 69.50-70,00 arasında sıkıştı. “BARAJ NEDENİYLE MÜLAKATA KALAMADI”.. Biz kritik durumda olan arkadaşların beklentisi en azından kontenjanın dolması ve içeride olmamız.Ve bu zor sınavda bu beklentiden daha doğal bir şey olamaz.Foruma bakarak 72-75 ile kapatır demek de tahminden ibaret , yüksek yapanların sayısının çok olması hiç kimseyi ümitsizliğe düşürmesin, bakın ben bu yazılan netlere inanıyorum kimsenin burada insanları ümitsizliğe düşürmek için yüksek netler yazdığını düşünmüyorum.Ama benim geçen seneki istatistik ve bu istatistikten çıkarımım yine 70.00 ile kapatacağı,, 400 adet 70 ve üzeri yazmıyor ki o listede , yazmış olsa dakika düşünmem ümidimi keserim , 120-130 tane yazıyor ,, ben size soruyorum , forumdaki bu liste dışında 70 ve üzeri yapanların sayısı 270-280 i geçer mi? Ben hiç sanmıyorum. (Geçen sene 250 kişi çıktı) Dua ve tevekkül ile kritik puanla sınıra tutunmaya çalışıyoruz. Rabbim sınırdaki bizleri sevindirsin inşallah.
-
@moonlight heyirlisi olsun, doğru diysen
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Dostlarım böylesine zor bir sınavı 70 üstü net ile kapatmak bile muhteşem bir başarı iken 80nin üstüne çıkanları canı gönülden tebrik ediyorum,Rabbim yollarını her daim açık etsin.Biz kritik arkadaşlar olarak çok cesur cümleler kuramıyoruz, bizim cümlelerimiz temenni ile iç içe geçmiş durumda..Geçen sene 376 kişi mülakata kaldı, 24 kişi 69.50-70,00 arasında sıkıştı. “BARAJ NEDENİYLE MÜLAKATA KALAMADI”.. Biz kritik durumda olan arkadaşların beklentisi en azından kontenjanın dolması ve içeride olmamız.Ve bu zor sınavda bu beklentiden daha doğal bir şey olamaz.Foruma bakarak 72-75 ile kapatır demek de tahminden ibaret , yüksek yapanların sayısının çok olması hiç kimseyi ümitsizliğe düşürmesin, bakın ben bu yazılan netlere inanıyorum kimsenin burada insanları ümitsizliğe düşürmek için yüksek netler yazdığını düşünmüyorum.Ama benim geçen seneki istatistik ve bu istatistikten çıkarımım yine 70.00 ile kapatacağı,, 400 adet 70 ve üzeri yazmıyor ki o listede , yazmış olsa dakika düşünmem ümidimi keserim , 120-130 tane yazıyor ,, ben size soruyorum , forumdaki bu liste dışında 70 ve üzeri yapanların sayısı 270-280 i geçer mi? Ben hiç sanmıyorum. (Geçen sene 250 kişi çıktı) Dua ve tevekkül ile kritik puanla sınıra tutunmaya çalışıyoruz. Rabbim sınırdaki bizleri sevindirsin inşallah.
Amin usta amin