9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@399mia ben yanlış ifade ettim. Benim suçum, çevresinde 80 üstü yapan kişi sayısı fazlaymış ve 80 üstü yapanın en az 90 kişi olacağı kaçla kapatır kestirilmez yazmış yine
-
3 gün önce 74-75 arası kapatır dediğimde eleştirilmiştim. Ama Foruma göre sınav 80-81 Gibi kapatacak 81 alanlarda rahat olmasın bence benden demesi
-
@kema-boratav KOP ve MONOPOL iptal olur düşüncesindeyim.
-
@Daywalkers Hocam sizin geçmişiniz derecelerle dolu. Siz çevremde 80 üstü yapan Yok dediniz. Bu beni umutlandırmıştı. Hale'n mi Yok 80 üstü yapan açıklarsanız çok memnun olurum.
-
@districtgovernor
Hocam tüm samimiyetimle söylüyorum, bende dahil bu sınavı en az 1 kez kazanan 9 kişiyiz.
En yuķsegi 77 Net.
Demekki sınava ilk kez giren arkadaşlarımız güzel sonuçlar almışlar. Yazılanlar trol değilse hepsini canı gönülden tebrik ederim. -
Bu sınavın 70 üstü kapatmasının imkanı yok 70 üstü hesap yapanlar mülakat için hazırlıklarını yapsınlar
-
@amirim Hocam sizin yaptığınız yerinde, güvenilir yorumlar her zaman bize ışık olmuştu. Şu anda sınav için umutsuzluğa düştüm, tüm öngörüleriniz geri bildirimler vs. En yüksek kaçla kapatır? Şuanki yorumunuz çok önemli benim için. İnan'ın şu anda gözü yaşlı yazıyorum. Benim için ölüm kalım sınavıydı. Gerçeği en azından sizden duyayım
-
Bu sınavda birinci olan arkadaş 83-85 bandidair diye düşünüyorum neden mi sınavda Türkçe ve ekonomiden herkesin en az 5 yanlisi var.
Ben hala söylüyorum bu sınavda 400 kişi çıkmaz ve sınav 70 ile kapatır ...birde 68-69,75 müthiş yığılma var canlar.
Maksimum 70 ve üzeri 350-380 kişi mulakat görür ... diyeceksiniz nerden biliyorsun o arkadaşa samimi cevabım " Hissikablelvuku " -
@districtgovernor anlamadığım hem değerli bir forum üyesi mesaj atmış böyle böyle diye hem de başkalarından yorum bekliyorsunuz. İnşallah 70 le kapatır kalırsınız mülakata ancak yıpratmayın bu kadar kendinizi endişe, stres bınlar yorar ve sağlıklı düşünmenizi engeller.
-
@srsmn çünkü 80 i geçen 400 kişi demedi küçük bir umut ışığı olur belki bize bir de tollerr ayıklanır en szından
-
@Daywalkers
Dün @can-mavi dostum ile tartışan , çalış seninde olur falan filan diyen kazandığını düşünen bir zat vardı, bence 4 Aralıkta çok şey değişecek, 81-80 Rahat olmasin. -
@kaymakam-rüzgar bir duygunun asaleti, isabetinden gelir; umarım asil bir duygu ehlisinizdir..
-
@districtgovernor umutlu olmak lazım tabiki ama sakin de olmak lazım herkes bir şey söylüyor.
-
Anadolu üniversitesi AÖF işletme mezunuyum 72.5 yazdım ama 75 veya 76 gibi bir netim var geçen sene de mülakattan elendim bize karşı ön yargıların yıkıldığı bir yıl olması tek dileğim bu güne kadar bu meslekte hep bize haksızlık yapıldı hukuğun bana göresi olmaz
İnşallah bu sene bu zihniyet değişir
-
Stres yapma ey can...aklın yetmiyorsa kalbine sor...
Stres yapma ey can kalbin yetmedi ise tevekkül et
Stres yapma ey can tevekkül yetmiyorsa hamlığı gider...
Olmadan olunmaz ey can !
Önce ol sonra oldurana dön !
Stres yapma ey can nasip kısrak bir yağız attır ...gelir bulur alır gider yükünü . -
@districtgovernor şaka mi yapıyorsunuz ciddi misiniz
-
@kaymakam-rüzgar ustadim parti kur oy verelim biz hapsuralim sen cok yasa.
-
Burası iyice garip bir yer oldu..
-
Allaha Şükür bugün de insan da ne umut ne hayal koydu bu forum. 74 75 netlerle umut felan hak getire. İnsana kafayı yedirtecek sonunda burası. 80 üstü yapan mülakata kalan arkadaşlara başarılar. Biz buralardan çekilsek daha iyi olacak.
-
" adı Ali aylarca gece gündüz ders çalıştı amacı vardı ya ailesine ya sevdiğine ya da sessizce yürüttüğü mücadelesini tüm sevenlerine sürpriz yapıp çok güzel bir fotoğraf karesinde hayal etti kendini sonra azim ile hergun en 1 saat en çok 9-10 saat çalıştı ....bazen öle bunaldı ki Ali kardeş indi bir çarşıya aylak aylak gezdi ama gördükçe zabıta aracını veya devlet kurumlarına ait araçları aklından hep tekrar yaptı bir gün bir zabıta gördü dedi ki Ali ..aha işte bunların görevlileri alanında genelge çıkarabilecwgim sonra başka bir başka şey ...evde siyaset konusulunca hemen lafa atladı ve evdekiler en sonunda dedi biz senin kadar bilmiyoruz doğrudur Ali hep bir mücadele içinde idi...sosyal hayatı sorunlar ile yüklü idi belkide günde sadece ortalama 7-10 TL arası harcliklar ile hayatı geçti Ali'nin ...ey Ali'ler kıssadan hisse bu yola girdiyseniz gönlümüzde kalbimizde rahat olsun ...sonu ne olursa olsun sizler başarmış insanlarsiniz ...varsın olsun güzel olur varsın olmasın oda güzel olur ...hepsi sınava girerken Allah'ım yardım et hayırlısını ver dediğiniz duanın cevabıdır.