9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@brunomars123 ekonometri bölümü için yürütmenin durdurulmasi talebinde bulunsak bir etkisi olur mu acaba ?
-
2001 yılında devalüasyon yapılıyor mu ?
Bazı kaynaklar var bazı kaynaklar yok diyor.
İnternette araştırdığım zaman da var olarak görüyorum
Kesin bilen bir arkadaş varsa aydınlatabilir mi ? -
Benim çalıştığım kaynaklarda güçlü ekonomiye geçiş programında devalüasyon görünmüyor
-
@esnaf61 ama internette 2001 de devalüasyon var yani ne biçim iş
-
@esnaf61 son devalüasyon 2001 olarak okudum ben de ancak kaynak desiniz şimdi bulamam.
-
@KaimakamAday Yanlış anımsamıyorsam 19 Şubat 2001 de döviz talebi sıçrama yapıyor ve bunu karşılamak için sabit döviz kuru terk edilip tl dalgalanmaya bırakılıyor. Son devalüasyon krizin hemen öncesindeydi yani dostlar. Bununla alakalı ya hazinenin ya da tcmb nin sitesinde guzel bir rapor vardi. Onu incelemistim bir vakit. Netten bulunabilir bi bakin isterseniz.
-
Devlet adına iç borçlanma yetkisi şu an kimde?
-
@paretowilfredo internette yazan o zaten sabit kurdan dalgalanmaya bırakılıyor falan ama kaynaklarda görünmüyor hiç
-
@fs, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@brunomars123 ekonometri bölümü için yürütmenin durdurulmasi talebinde bulunsak bir etkisi olur mu acaba ?
Davada bulunduk zaten, yönetmeliğin durdurulması talepli iptal davası açıldı
-
@corleone Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü
-
@esnaf61, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo internette yazan o zaten sabit kurdan dalgalanmaya bırakılıyor falan ama kaynaklarda görünmüyor hiç
Bahsettiğim rapor şu dostum, Merkez Bankasınınmış doğru hatırlamışım.
www.tercihiniyap.net/images/upload/program.pdf
Aklımda kalan kısım da şuymuş;
Bence merkez bankası raporunda bilgiler ne yöndeyse kaynak alınabilir. Hazine kaynakları da keza kaynak alınmalıdır. Aksine bilgi veren kitabı sorgulamak daha anlamlı Kurumların kaynaklarındansa. İrdelemedim ancak siz daha iyi gözlemlersiniz
-
arkadaşlar insan hakları için ne önerirsiniz daha önce hiç bu alana bakmadığım için soruyorum. Reşit gürbüz, soysal aygün, halil kalabalık mı ? Daha önce bu kitaplara bakan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim
-
-
Katalaksi mart 2019 baskısından çalışıyordum tr ekonomisine ama yetersiz ise şimdi git yeni kitap al da bilmem ney.. Oof of. Yasin çobanın kitabı konu anlatım kısmı kaç sayfa ?
-
@alfredmarshall insan hakları ile ilgili tek kitap malesefki yeterli olmuyor.Bu kitaplarla beraber mevzuat ve özgün soru ile desteklemek daha mantıklı acikcası.Piyasada mevcut kitaplardan bu tamamen yeterli diyebileceğim bir kitap mevcut değil.Halil Kalabalık diğerlerine göre daha nitelikli akademik olarak.
-
Şükür insan hakları 6 soru. Daha fazla olsaydı soru sayısı, idare hukukuna harcanan zamanın 2 katı da yetmezdi onu öğrenmeye.
-
@KaimakamAday kesinlikle katılıyorum.
-
@brunomars123 tekrar teşekkür ederim
-
Arkadaşlar idare hukuku Eylül 2018 baskı kanunname iş görürmü. Değişiklik oldumu acaba ???
-
@KaimakamAday yasin çobanın 2015 baskısı kitabında 2001 devalüasyon yılı olarak yer alıyor fakat son baskısında böyle bir bilginin olmadığını duydum
ayrıca tufan hocanın kitabında da 2001 devalüasyonu yer almıyor
Hal böyle olunca kafalar karıştı