9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Themis idare 23. Baskıyı mı yaptı? 20. baskıyı yeni aldık.
Ne farklar var acaba?
-
@mep İnternet üzerinden de ufak bi araştırma yapınca sitelerin bazılarında 2001 devalüasyona dair bilgiler var.
Birden fazla Tr ekonomisi kaynağı okuyunca nerede okuduğumu hatırlayamamak takıldı benim de kafama. -
Arkadaşlar kurum içinden ve dışından olmak üzere “daha evvel de belirttiğim gibi” YSK, Kasım ayı içerisinde seçim müdürü alımı planlanıyor.
-
-
@amirim sınav kasımda mı hocam yoksa ilan mı kasımda gelecek
-
@amirim hangisine çalışacaz şimdi ysk mı kaymakamlık mı idari hakimlik mi
-
@amirim YSK konu dağılımından bilgisi olan var mı
-
@esnaf61 geçen senenin ilanından görebilirsiniz
-
YSK seçim müdürlüğü konu dağılımı
-
@amirim sınav formatı aynı mı olur üstat soru sayısı ve konular açısından
-
@mep İstikrar programı gördüğünüz her yere gözünüzü kapayıp devalüasyon yapıldı yazın hocam
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar kurum içinden ve dışından olmak üzere “daha evvel de belirttiğim gibi” YSK, Kasım ayı içerisinde seçim müdürü alımı planlanıyor.
Teşekkürler hocam iyi ki sizin gibi bilgi veren degerli arkadaşlar var.
-
Arkadaşlar maliye bölümü için eşdeğerlik alıcam diplomanın noter onaylı olması şart mı fotokopisini göndersem olur mu?
-
@adalet fotokopi kafi oluyor
-
@Aslan-Reyiz Hocam ihaleler ile ilgili soru var mı elinde?
-
Arkadaşlar eşdeğerliği mülakata kalınca istesenize neden şimdi uğraşıyorsunuz ki bununla. yani kazanamazsanız bu eşdeğerliği almanın mantığı ne olacak ki ?
-
Arkadaşlar, kariyerkitapları. com dan alışveriş yapanınız oldu mu? Yiğit Yılmazın kitaplarını sipariş ettim 3 gün evvel ne kargolama ne de müşteri temsilci var şu an. Dün görüştüğümde gün içinde kargoya verileceğini söylediler ama şu an kimseye ulaşamıyorum..
-
@parpp cevap ne kadar zamanda geliyor bilmiyorum ama sınava boşa girmemek için
-
@parpp cevap 2 aya anca geliyor garantici olun.
-
@corleone var ama 2017
https:// yadi. sk/i/IGXggYHg3SFGL8