9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@hahamas tarafınıza cevap ne zaman tebliğ edildi belki kararı değiştirmiş olabilirler
-
Arkadaşlar Türkiye ekonomisinde kalkınma planlarında önemli olan ezbere bilinmesi gereken ilk 4 plan mı? 11. Hariç diğerlerini de ezbere bilmemiz gerekiyor mu ???
-
Arkadaşlar nedir bu denklik tartışması bitmedi gitti ya , gerçekten başlık yardım bilgi alışverişinden çok tartışma inatlaşma platformuna döndü , verilir veya verilmez hakkını arayan arar ufak tefek sitemlerde olabilir ama daha önceden bu hak sahibi olmayıp ta bu kadar sitemde çok fazla
-
Önceden burada kaynak paylaşımı yapılırdı tavsiyeler verilirdi herkes birbirine yardımcı olurdu artık sadece denklik konuşuluyor
-
@kemankeşş yok hala cevap
-
amme münasebetleri (halkla ilişkiler) bölümünden mezun olsanız sınava girip girmeyeceğiniz konusunda tereddütünüz olmazdı halbuki. kabahat maliye ve finans okuyanda.
-
@Tardukağan hocam daha önce kaymakam olabilmek için 5 yıl şartı geldi.buda hukuka uygun düzenleme.Ama tepki olunca düzenlemeyi kaldırdı.maalesef çoğunlumuz bana dokunmayan yılan bin yaşasın olduğu için ekonometri bölümleri destek vermedik.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Tardukağan hocam daha önce kaymakam olabilmek için 5 yıl şartı geldi.buda hukuka uygun düzenleme.Ama tepki olunca düzenlemeyi kaldırdı.maalesef çoğunlumuz bana dokunmayan yılan bin yaşasın olduğu için ekonometri bölümleri destek vermedik.
Katılıyorum. Arkadaşlar kendileriyle çelişiyor zaten, düzenleme mantıksız zaten sana katılıyorum diyip ekonometri reddedilmişken destek arıyorsun diye beni eleştiriyorlar. Kendi bölümlerine olsaydı bu durum ne yapacaklarını şaşırırlardı.
Biraz objektif baksalar keşke; geçen sene sınavı iktisat yapmadığımdan mülakatı kaçırdım. Bu yıl ocakta kursa kayıt oldum, piyasadaki bütün kaynakları aldım rahat 500 tl harcadım tak yönetmelik değişti ortada kaldık, biraz empati yani.. -
@brunomars123 Hocam sizi daha evvel bu ikili münakaşaları sürdürdüğünüz için uzaklaştırdık. Yeni hesapla geldiniz, ses çıkarmadık ancak siz bizim bu ses çıkarmayışımızı suistimal ediyorsunuz. Bakın bu başlık sınava hazırlık içerisinde olan arkadaşların, buna dair konuşmak istedikleri başlık.
Eğer siz davanıza dair bilgiler vermek, bu konuda fikir yürütmek ve belki birlikte hareket edecek arkadaşlar bulmak istiyorsanız bunu ayrı bir başlıkta yapın.
Israrla herkesle tartışıyorsunuz, insanlar bu tartışmayı bu başlıkta görmek istemiyor çoğunlukla. Çoğunluğun isteği gereği de bu konuda sizi bir kez ikaz ediyoruz. Bir kez daha bu şekilde devam edecek olursa bu hesabınızı da uzaklaştırmak durumunda kalacağız.
Dediğimiz gibi ayrı bir başlık açarak orada bu hususu sürdürebilirsiniz ama lütfen artık bu başlığı bu tartışmaların odağı haline getirmeyiniz. -
Arkadaslar gecen senenin kaymakamlik sinavi sorulari var midir
-
@ömerhayyam Geçen yıl forum başlığından derlenmiş şöyle bir şey var hocam;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2018-kaymakamlik-sinavi-sorulari-h5349.html
-
@mk-ank 25. Sayfaya geri dönerek beni alıntı yapıp cevap veren kişiyi de uyarabilirsiniz. Bana verilen cevap hakkında cevap veremeyeceksem bu forum niye var? Forumda birbirimizi kırmadığımız sürece herkesin her şeyi konuşma hakkı vardır, ayrıca destek aramadığımı davanın zaten açıldığını en az 3 defa belirttim. Eşdeğerlik konusunda geçmiş başlıkta da insanlara yardımcı olmaya çalıştım. Özel mesaj kutum bu mesajlarla doludur. Siz sadece beni uzaklaştırıp, bana cevap veren insanlara dokunmazsanız sizin taraflı olduğunuzu düşünüp bu forumla işim kalmaz.
-
@brunomars123 Bu söylemlerle algı yaratmaya çalışmanızın bir faydası olmayacaktır. Sizden ricamız ve size olan önerimizin söyledikleriniz ile hiçbir alakası yoktur. Konu tamamen sizinle, sizin daha evvel uzaklaştırılma sebebinizle ve bu hususta hakkınızda oluşan şikayetler ile alakası vardır. Şikayet konusu siz olduğunuz için haliyle bu ikazın tarafı sizsiniz. Bir evvelki uzaklaştırılma hususunda çirkin bir diyaloğa taraftınız ve siz de karşınızdaki diğer kişi de forumdan uzaklaştırıldı. Tarafsızlık konusunda herhangi bir sorunumuz yok yani
Size önerimiz oldukça net, yeni başlıkta devam edebilirsiniz. Bu başlık çalışma başlığı, sanıyorum bu anlaşılmayacak bir cümle değil. Başlığı benimle de polemik yaratmak adına lütfen meşgul etmeyin. Bir sorun var ise özelden ulaşabilirsiniz bana veya diğer yönetici arkadaşlarımıza.
İyi forumlar dileriz.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaş sınav iktisat soruların içeriği nedir acaba. Bilgi verebilir misiniz?
Makro ve mikro iktisat yeterli mi?
Yoksa uluslararası iktisat, büyüme kalkınma ve maliye de calismalimiyiz. -
57 gün 13 saat iyi çalışmalar cümleten
-
idari hakimlik başlığı açıldı mı?
-
konsensus satan var mı?
-
@keskin34 çok sık çıkmaz hocam ama belli de olmaz kim bilebilir ki
-
Öncelikler herkese merhaba, Allah hepimizin yardımcısı olsun aklıma takılan bazı sorular var bilenlerimiz cevaplarsa bana çok büyük iyilik yaparlar. Şimdiden teşekkür ederim.
1-) Türkçe dil bilgisi çalışmak gerekiyor mu ? Sadece paragraf yeterli mi
2-) Ahmet Nohutçu kanunname altın seriyi çalışıyorum anayasa ve idarede yeterli olur mu ?
3-) Ahmet Nohutçu Kanunname ile mahalli idareler ve idari teşkilatlanmayı halledebilir miyim ? Yoksa ek kaynak önerir misiniz
4-) Günde ortalama 40 sayfa konu çalışıyorum 40 sayfa başka bir konu tekrar ediyorum konularım bitikten sonra sınava son 10 gün kalana kadar test çözücem. Son 10 gün konu tekrarı yapıcam mantıklı bir çalışma şekli mi sizce
5-) Themis soru bankası, Yüksel Bilgili iktisat ve tr ekonomisi çıkmış sorular + KAS çözeceğim soru açısından iyi mi