9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@399mia, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@teta Hocam geçen sene yapıldı aynı sonuçla falan kapatmadı 2018 e girip okuyabilirsiniz. 400 kişi’nin çıkmama ihtimalini geçin millet 74-76 gibi uçuk netlerden bahsediliyordu ve geçen sene 70 altı alan herkes yaZıyordu sapma olacak ve puanları 70i aşacak diye bu sene 70 altı kimse yazmıyor. Ortalama o yüzden yüksek. Kendiniz araştırıp okuyun milleti dinlerseniz 80 ile kapatır bu sınav
Yaptığınız ayıp, yalancılıkla itham ediyorsunuz ve ikinci defa sataşıyorsunuz, evet girip okuyabilirler, geçen yıl forum ortalaması 69,537 iken 69,75 ile kapattı. 69,537 diye kapatmadığı için özür dileriz! Teknik olarak mümkün değildir belki, bunun için de özür dileriz! İnanmadığınız liste üzerinden nokta atışı hedefi vurduğunuz için de ayrıca tebrik ederim.
İlgilenenlere geçen yıl listenin sınav sonucunun açıklanacağı gündeki son hali, https://forum.tercihiniyap.net/topic/4123/2018-kaymakamlık-sınavı-i̇lani/9528
-
@dlkaptan hocam 73 olan puan ortalaması mi yoksa net ortalaması mı? Çünkü puanlar 1.02 yle çarpılacak. Orayi tam anlayamadım.
-
@dlkaptan burda her yazılanı kendinize sataşma olarak algılamayın burda herkes bir cevap veriyor. Ben size sataşmadım öyle algılandıysanız ise özür dilerim. Fakat geçen seneki listenizin 70 altında Netlerede ev sahipliği yaptığını bu sene ise görece olarak bu durumun çok çok az olduğunuda paylaşın forum üyeleriyle. Sargılarımla..
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Vincent-Gournay hocam zaten 70 netin altı katılım az olduğu için forum ortalaması verisi bu dönem işlemez gibi (ya da gerçekten foruma yazıp da 70 netin altında olan kişi sayısı oldukça az, nedense şahsen bu sınavda yıl tabiki 80-90 yapan vardır, olanlara saygım var lakin şöyle biz de kazanıyoruz bu sınavı 2014 yılından beri, bakıyorum da şansımın yaver gitmesi durumunda yapabileceğim maksimum net 84'ü geçemiyor, ki şansım da yaver gitmiş aslında ama işaretlemedim boş bıraktım (Mtv, taş-toprak-tanrıöver-ücret yapışkanlığı, hele hele sınavdan bir gün önce kop un internet sitesinden güncel illerine bakıp nevşehir, yozgat, kırşehir ve kırıkkalenin duyurusunu okumuş olmanın verdiği çok bilmişlikle soru nasıl olsa iptal olacak deyip nevşehiri işaretlememek gibi...). Burada 80 üzeri netlerdeki arkadaşların da şansları yaver gitmiştir muhakkak ama bu listede yazılan kadardır kanımca, bir yazmayan katsayısı yoktur diye düşünüyorum. Sınav aman aman zor muydu, geçen sınava göre değildi hatta anayasa ve idare belki bana bir nebze kolay geldi ama türkçe ve tr ekonomisi sanki biraz daha zordu. Ezcümle, her net 1 puan, alan ile genel kültür ve genel yetenek puan değerleri de eşit, idaredeki kolaylığı türkçe ve tr ekonomisindeki zorluk dengeler diye düşünüyorum; KOP un iptal olacağını düşünüyorum, dolayısıyla 69,75 ve üzeri bence ihtimal dahilinde..
İfade etmiş idim. Sizi yanlış anladıysam kusur bendedir, herşey gönlünüzce olsun..
-
@399mia geçen yıl o listeden haberim yoktu. Arkadaşım fikir vermesi acısından bak dedi. Netler havada uçuyor. Olmayacak demistim. Sınav günü kazandığımı gördüm sıralamam da iyiydi. Nihayetinde fikir verir ama çok bel bağlamamak lazım.
-
Monopol sorusunun iptal olasılığı nedir arkadaşlar?
-
@skrbrdr forumdan edindigim hisle yuksek kendi dusuncemle ise dusuk ihtimal
-
Arkadaşlar bende mülakat tarihleri ne zaman olur,sonuçlanınca işe ne zaman başlanır diye sormak istiyorum ama yargılanmaktan ve forumda tatsız muhabbetlere sebep olmaktan çekiniyorum resmen.yurtdışına gideceğim ve bir sağlık operasyonu geçireceğim tarih ayarlamaya çalışıyorum da.....
-
@mia_nur, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar bende mülakat tarihleri ne zaman olur,sonuçlanınca işe ne zaman başlanır diye sormak istiyorum ama yargılanmaktan ve forumda tatsız muhabbetlere sebep olmaktan çekiniyorum resmen.yurtdışına gideceğim ve bir sağlık operasyonu geçireceğim tarih ayarlamaya çalışıyorum da.....
Nisan ayinin ilk haftasi mulakat sonuclari aciklanir.
-
@Cura, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@mia_nur, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Nisan ayinin ilk haftasi mulakat sonuclari aciklanir.
Subat basinda da mulakatlar baslar.
-
@Cura Peki hocam diyelim mülakatı kazandık(biraz erken ama merak ettiğim birkaç husus var) ondan sonraki süreç nasıl işliyor?Çok kısa bahseder misiniz rica etsem.
-
@Cura 4 aralıkta bu konu daha detaylı konuşulur zaten sormakta aceleci davrandım sanırım.Teşekkür ederim.
-
@dlkaptan adamsın...
-
Temmuz ayı itibariyle kadroda 60 kişilik boşluk var. Temennimiz Eylül-Kasım 2020 bandında tekrar 100 kişilik bir alım olacağı yönündedir.
Sınava gelince; 70-89 arası netlerde yoğunluk var. Ne olacağı belli yani dostlar... -
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Temmuz ayı itibariyle kadroda 60 kişilik boşluk var. Temennimiz Eylül-Kasım 2020 bandında tekrar 100 kişilik bir alım olacağı yönündedir.
Sınava gelince; 70-89 arası netlerde yoğunluk var. Ne olacağı belli yani dostlar...Sadece temennimi yoksa duyumda var mı amirim
-
Sonuçların erken açıklanma ihtimali var mı acaba arkadaşlar tahmininiz nedir
-
@amirim 70 370-380 olur demiştiniz.Hala gecerli mi bu tahmininiz ?
-
@menekşe, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sonuçların erken açıklanma ihtimali var mı acaba arkadaşlar tahmininiz nedir
Olmaz
-
@amirim Hocam bu tahmininizin sanki çok daha yüksek puanlara doğru ilerlediğini gösteriyor sanki, 74,75 gibi yanlış anlamadıysam
-
@amirim belli olan nedir amirim