9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@alexdesouza tüm kurumlar için mi kaldırıldı. nasıl yani ??
-
@skrbrdr nereye güveneceğiz o zaman nereden bilgi alacağız?
-
Daha sağlıklı bilgi alabilen yetkili kişiler varsa forumda lütfen hepimizi aydınlatsın.
-
@moonlight bu çocuk haklı. ilk günden beri de takip ediyorum ve destekliyorum. kaldı ki ben de soru iptali olmayacağını düşünüyorum. içini rahat tut inşallah kazanacaksın
-
Ösym denince aklima hep sayistay eleme e-sinav rezilligi geliyor.
-
@lanternight
Sonuçlar açıklanmadan kimse sana düzgün kesin bilgi veremez hele ki ösym memuru seninle bilgi paylaşımı yapamaz 4 aralıkta kesin ve gerekli bilgiyi ösym verecek zaten sonra dava aşaması olur -
@skrbrdr ara da nasıl açık konuştuğunu bir gör
-
@skrbrdr arayıp sorabilirsiniz ösym'ye... İki arkadaşım daha aradı benden sonra ve bayağı bir konuştular iptal bilgisinin gelip gelmemesi hususunda. ÖSYM bürosu herhangi bir soru iptali olmadığını defaatle belirtti. Bunları ben uydurmuyorum ÖSYM ne diyorsa onu baz alacağız. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Şu an herhangi bir hocanın veya hocaların dediği mi yoksa ÖSYM'nin dediği mi sağlam bilgidir? Takdir sizin.
-
@lanternight içişlerini de aradım soruların iptal inden ösym sorumlu bu sorunun muhatabı biz değiliz ama bize iptal bilgisi gelmedi dedi
-
@sonsuz ÖSYM ne derse o bu saatten sonra
-
@lanternight 69.5 ve 400 dolmadı senaryosuna da uyuyor hakkımızda hayırlısı artık
-
@sonsuz cümlemizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
-
Bu sorular eni sonu mahkemeden döner umarım sonradan mağduriyet çıkarmaz.
-
@forceful bariz yanlış sorular dediğiniz gibi inşallah mağduriyet çıkmaz
-
@çölkaplanı evet hocam birçok konuda aykırı bulmuş
-
Ben de şunu anlamıyorum iptal yoksa ve var diyorlarsa dershane yöneticileri filan bir hafta Sonra açıklanacak olan sınav sonucu için topun ağzına kendilerini neden koyuyorlar
-
4 Aralık’tan önce açıklanma durumu olur mu, bu konuyu sordunuz mu?
-
@districtgovernor hocam milletin heyecanını yüksek tutma gayreti diye düşünüyorum sonra iptal etmedi Allah kahretsin ösym diyecekler sonra hadi dava açalım olacak öğrenci yanlısı tavır sergilemiş olacak
-
Hadi hadi açıkla şu sınavı sayın ÖSYM :)))
-
şahsen kop sorusuna itiraz ettim sınavda da illeri bildiğim için cevap vermedim ve dedim ki bu soru iptal edilir.bir mağduriyet yaşarsam yargı yoluna tabi ki başvuracağım.sonuçta soru üzerinde yorum yapmak yanlış bir uygulama öyle bir lüksümüz yok ilk halindeki illeri bizde biliyoruz ama soruda gayet açık ve net.