TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    1120761
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • kaymakam
      kaymakam Yasaklı @hasi moto Son düzenleyen:

@hasi-moto son zamanların tartışılan kurumu ÖSYM işi yargıya bırakmayacaktır düşüncesindeyim bende.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • G
        gargulu19 Son düzenleyen:

monopol
        oznellik sorusu
        iptal olacaktir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          kaan24 @gargulu19 Son düzenleyen:

@gargulu19 kop ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • H
            hasi moto @kaymakam Son düzenleyen:

@kaymakam hem oyle hem de 67.5x1.03=69.5 yapıyor 3 soru iptali durumunda hem 69.5 sağlanıyor hem de kontenjanin dolmadigi acikca belli oluyor.Zaten twitter'da kutluay hoca ortalamalar baya düşük demişti bu ifadelerin hepsi birbirini destekliyor

kaymakam 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • K
              k.k. @teta Son düzenleyen:

@teta, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@k-k hocam iyi araştırma yapıp yapmadığımın ölçüsünü ösym 4 aralıkta koyar. Ayrıca o soruda çıkarım yok. Türkiye'de insanların bilgi ve eserlerden habersiz oluşu bir çıkarım değil bilgidir. Çıkarım nesnel sonuçlardan oznel yorumlar çıkarmak demektir ve burada nesnel bir bilgi vermiştir, en sonundaki üzücü olma ifadesi de olaydan bağımsız kişinin kendi duygusunu yansıtan bir ifadedir.

:)))
              soruda çıkarım olduğunu yazdınız şu an

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
              • kaymakam
                kaymakam Yasaklı @hasi moto Son düzenleyen:

@hasi-moto Kutluay hocayı tanımıyorum ben şahsen açıklamaların @amirim ile örütüşüp örtüşmediğini bakıyorum.Örütüşüyorsa doğrudur 🙂

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • kaymakam
                  kaymakam Yasaklı @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

@öktem_ilteriş hocam bakanlıktan alacağın belgeler de olacak o yüzden şimdiden hazırlaman biraz zor görünüyor.Askerde kazandığına dair ve evrakların teslim tarihi duyurusunu dilekçe ile bölük komutanına bildirirsen 2 gün izin verirler teslim eder dönersin(Ankara dışı için Ankara’da ise askerliğin 1 gün yeter) Ancak askerliğin 2 gün uzar herkes cuma tezkeresini alır sen Pazartesi sabah çıkarsın

Ö 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • T
                    teta Yasaklı @k.k. Son düzenleyen:

@k-k hocam şaka mı yapıyorsunuz:D sondaki duygu bildiren ifadenin nesnel olayla ne ilgisi var? Kendinizce açık mı yakaladiginizi zannediyorsunuz?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Ö
                      öktem_ilteriş @kaymakam Son düzenleyen:

@kaymakam Hocam ilgin, tatmin edici cevabın için çok teşekkür ediyorum.

• G
                        gargulu19 @teta Son düzenleyen:

@teta bu soru iptal olacak eminim.kop olmaz bu olur iptal.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • T
                          teta Yasaklı @gargulu19 Son düzenleyen:

@gargulu19 iptal degil bende bundan eminim. Iptal olmayacak. Görürüz.

• V
                            VİNNİE JONES @hasi moto Son düzenleyen:

@hasi-moto
                            Aynen bunlar bence bunlar en yüksek ihtimalliler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • U
                              uygurmustafa @öktem_ilteriş Son düzenleyen: mk-ank

@öktem_ilteriş www. memurlar. net/ haber/778977/kaymakamlik-sinavini-kazanan-adaylardan-istenecek-belgeler.html
                              Burada geçen yıl istenen belgeler yazıyor. Bende yarın teslim olacağım bu belgeleri hazırladım. Sınav heyecanından askerlik ikinci planda kaldı. Keşke yarın sabah açıklansa da rahat rahat gitsem askere. Burada yazılan belgelerden başkaca belgeler de istenirse artık ya izin alıp geleceğiz yada başka bir çözüm yoluna bakacağız. Herkes için hayırlısı olur inşallah.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • T
                                teta Yasaklı Son düzenleyen:

@k-k @gargulu19 "Türkiye'de insanların bilgi ve eserlerden habersiz oluşu oldukça üzücüdür "
                                Abi şaka mı yapiyorsunuz bunun neresinde çıkarım var. Habersiz oluşu nesnel bir bilgi, habersiz oluşundan bir başka olayı öznel yorumlaması cıkarim olur. Siz öznel deyince kişinin kendi duygusunu kastediyor işteyi anladiniz herhalde. Yanlis anlamissiniz. Nesnel olayla ilgili bir başka olayı oznel yorumlamasindan bahsediyorum.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • U
                                  ultras06 @kaymakam Son düzenleyen:

@kaymakam o hocanın kaçla kapattığıyla alakalı yorumunu şu an baktım göremedim. Silmiş mi? Kendisi genelde foruma göre hareket ediyo geçen senelerden gördüğüm bu.

kaymakam 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • E
                                    Enderbyk @uygurmustafa Son düzenleyen: mk-ank

@uygurmustafa merhaba bende bunları yptım yalnız CW ye kişisel bilgileri bölümünde mi yazacaz numara ve e-posta ayrıca bu sayfada ornek CW boş hali var
                                    https:// www. mymemur. com. tr/icisleri-bakanligi-100-kaymakam-adayi-alimi-istenen-belgeler-aciklandi-84570h.htm

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • T
                                      Tardukağan @Enderbyk Son düzenleyen:

@Enderbyk, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@uygurmustafa merhaba bende bunları yptım yalnız CW ye kişisel bilgileri bölümünde mi yazacaz numara ve e-posta ayrıca bu sayfada ornek CW boş hali var
                                      https:// www. mymemur. com. tr/icisleri-bakanligi-100-kaymakam-adayi-alimi-istenen-belgeler-aciklandi-84570h.htm

bir an sonuçlar açıklandı sandım 😂 😂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • G
                                        gargulu19 @teta Son düzenleyen:

@teta hocam sen soru yanlis mi diyorsun dogrumu.anlasalim bu konuda

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • T
                                          teta Yasaklı @gargulu19 Son düzenleyen:

@gargulu19 hocam soru doğru adım gibi eminim ya. Baska sorularda o kadar emin konuşmam ama bu soru kesin doğru. Çıkarım yoktur bu cumlede. Soru da hangisi yanlıştır diyordu. Cevap cikarim yapılmıştır ibaresi olandı

• kaymakam
                                            kaymakam Yasaklı @ultras06 Son düzenleyen:

@ultras06 ben takip etmiyorum hocam

• 1
                                            • 2
                                            • 365
                                            • 366
                                            • 367
                                            • 368
                                            • 369
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 367 / 404