29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş benim puanım 80.91di ben ne edeyim
-
@kemankeşş senin iyiymiş hocam benim 80.7 puan geldi 81.3 ile kapattı
-
@ir06 geçen sene 2016 dan beri beklenen bir sınavdı 2017de sınav gelmediği için . Bu sene yığılma yok geçen seneki kadar yüksek kapacagini düşünmüyorum
-
@elitnur hocam zaten belli bir kesim hazırlanıyor yarışan 1000 kişi ya vardır ya yoktur idari de. Ben pek birşey değişeceğini zannetmiyorum.
-
@elitnur yapma be bu sene nasipse yaparız inşallah
-
@Marsiyal orası öyle de cevremde 2016dan beri sınavı bekleyip sürekli çalışan bir grup vardı . Şimdi de kotadan sonra yapacağına inandığım bir grup da çalışmayı bıraktı. Yani inşallahhh etkiler bu durumlar
-
@kemankeşş son zamanlarda insan bildiginden suphe duyuyor. Acaba tesadüfen mi yapmıştım falan filan amin inşallah emek veren herkesin dilediği olur
-
@elitnur hakimlik sınavı genel olarak 81-82 bandında kapatıyor .en azından 85 hedeflemek gerekiyor diye düşünüyorum .
-
Geçen senenin verilerini baz alarak ilk 300 e girmek için 23 gygk 58 alan yapmak şart
-
Türk Medeni Kanunu hükümlerine göre, fiil ehliyetinin yeniden kazanılması, ilanın yapılmasına bağlı değildir. D/Y
-
Tmk kanun da mutlaka okunmalı sizce ? Çünkü kitaplarda olmayan çok şey var ve sorulabiliyor
-
ağır referans isteyen ve en fazla 20 iibf linin alınacağı bır sınava bınlerce iibf lınin çalışıyor olması tuhaf değil mi arkadaşlar:)
-
@yurtlu-john sizin böyle bir şeyi buraya yazmanız abesle iştigal olduğu için cevap verme gereği duydum.
son düzlükte kimsenin modunu düşürmeye hakkınız yok , büyük ihtimal bu nedenle yazdınız.
size düşmez bunu söylemek zira herkes sınavla ilgili her şeyin farkında. Herkesin umudu bakidir ve emeği fazladır. -
Sınavda ilk 300 e girelim de sonra düşünürüz referansı torpili
-
@80üstamadnnmsz hocam cok teşekkür ederim, tr.irmakihc@gmail.com
-
@RootofAllEvil y.ilan 3.kişilerw bildirmede önem taşır
-
@taotao gönderdim kontrol edin Bi
-
-
@80üstamadnnmsz d olacak yanlış yazmışım
-
@ücüncütekil hoxam eşya hariç okunmalı eşya biraz kanunda karışık notlardn bakın eşya dan o kadar zorlamıyorlar yani ösym nin yaptığı sınavlarda gördüğüm kadarıyla