29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaslar muessir denemesini cozen var mi moralimi cok bozdu
-
@malik bozulmasın hocam ben geçen sene idari hakimliği yarim puanla kaçırdım müessirde 75 doğru çıkıyor sürekli
-
@malik geçen sene anayasa idare iyuk 21 doğru yaptım müessirde yapamıyorum bir sürü yanlış çıkıyor özellikle kamu hukuku kısmının sınav ile alakası yok. hmk vergi iktisat kısmını beğendim sadece
-
@keynes5 hocam benim de 70 cikti insallh sinav boyle degildir ne yapacagimi sasirdim surekli de ders calisiyorum
-
@hakimehanımm ewt hocam bazi sorulari gereksiz ayrinti sanki cok zorlandim acikcasi
-
@Dumspirospero c aynen
-
Tahkim ve arabuluculuk kanunu okunmalı değil mi birer soru gelme ihtimali var
-
@ücüncütekil iki kanundan da soru çıkacağını sanmıyorum dediğiniz kanunları okumaktansa arabuluculuk ve tahkim konularıyla ilgili kısa bir not okunabilir
-
@RootofAllEvil
Yok ikisinden biri demek istedim . Arabuluculuk kanun kısa zaten. -
@ücüncütekil arkadaşlar monopol idari yargı soru bankası ve konsensus çözdum son bi soru bankasi olarak hakimim mi viraj soru bankasi mi daha iyiyi
-
@Gizemmm hangisini tavsiye edersiniz
-
@Gizemmm konu çalışsan daha iyi bence
-
@hakimehanımm müessir Almayı düşünüyordum almayım mı yani Başkent kariyer legalis çözen var mu deneme.varsa Nasıl Bi yorumlasa :)))
-
- Düzenleyici işlemlerin yargı kararıyla iptali durumunda, uygulama işlemlerinin de geçmişe yönelik olarak geri alınması hangi hukuka aykırılılık halidir?
a. Haklı beklentinin ihlali
b. Kazanılmış hakkın ihlali
c. Hukuki imkansızlık
d. Maddi imkansızlık
e. Fiili imkansızlık
- Düzenleyici işlemlerin yargı kararıyla iptali durumunda, uygulama işlemlerinin de geçmişe yönelik olarak geri alınması hangi hukuka aykırılılık halidir?
-
@80üstamadnnmsz piyasada alacak deneme kalmadı eğer hiç deneme çözmediyseniz alın bi deneyin zor soruları görmek için en azından yanlışlar yok sadece zor dediğim gibi vergisinde sanki matrahtan sorular var iktisat iyi hmk iyi gky si de güzel. bir de esas var o da matrah ayarında
-
İncelediğim denemeler içinde sınava en yakın tarzda olanlar esas, a kadro ve yargıç. Deneme konusunda kararsız kalan arkadaşlar bunlardan birini alabilir.
-
Akademikus denemesi nasıl arkadaşlar
-
Müessir cikmiş hmk ile özgün sertkan hocanin kitabı ayni yazar cok fark var mı?
-
@80üstamadnnmsz konu tekrarı ve konsensus , monopol soru bankasi çözdüm konsensus turluyorum son 6 gun kala da deneme cozcem yargic ve a kadro almayi düşünüyorum
-
@Gizemmm Hakkımızda hayırlısı artık