29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
tvs için tablolu aşırı kısa notu olan var mı
-
Arkadaşlar kamu yararina çalışan dernekler:ilgili bakanliklarin görüşu uzeine, içişleri bakanligi teklifi ve bakanlar kurulu kararıyla tespit edilir diyor. Bakanlar kurulu kalkmadi mi bu gorev cumhurbaskani karari mi kararnamesine gore mi tespit ediliyor????!!! İçişleri bakanlığı sitesinde bile halanbakanlar kurulu karari ile tespit yazıyor? Kisiler hukukundan bu kısımlardan soru geliyor tmk da o yuzden soruyorum
-
Arkadaşlar gk gy ve ortak alan kısmında hangi dersten başlayacaksınız ? Tavsiyeleriniz var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim
-
@Salih41 kamuya yararlı dernek sıfatını kazanabilmesi en az 1 yıldır çalışmak + Cumhurbaşkanı kararı yazıyor notumda
-
Müessir denemelerini çok kasıntı buldum, bence yargıç daha ÖSYM tarzı. ÖSYM kelime oyunu yapar ama her soruda değil...
-
Cezada önödemeye Ekim aynda ek cümle eklendi ona dikkat edin arkadaşlar sorulabilir. Failin 10 gün içinde on odeme talep etmesi ve birer ay arayla 3 eşit taksitte ödenmesine CS karar verir.
-
@dzndr hocam müessir bu sene ilk yılı vergi soruları dışında berbat bir deneneme.Cıkmiş soru müessir alacaktım iyikide almamışım.Kelime oyunu şeklinde sorular gelmez idari yargıda kelime oyunu mu olur ösym sormaz soramaz.En temizi deneme işine bulaşmamak ama olmuyor işte keza yargıçta aynı onuda beğenmedim
-
@dzndr hocam deneme sonuçlarınız nasıl? Geçen yıl 1 soruyla kaçırmıştınız diye hatırlıyorum. Bu yıl inşallah şeytanın bacağını kırarsınız.
-
@Marsiyal yargıç 25-56, müessir 23-52
-
@zenginmemur katılıyorum iyi ki çıkmışlarını almamışım, sadece farklı deneme olsun diye almıştım ancak hiç hoş bulmadım
-
@geliruzmani2013 30 gün ödeme yerine böyle oldu yani
-
@elitnur teşekkür ederim bu borclar hukukunda onemli diyebileceginiz bir nokta var mi acaba???
-
@Salih41 irade bozukluğu hallerinde sözleşmenin durumu özellikle aldatmada 3.kişinin aldatması bir de yetkisiz temsil ilan durumları temsil belgesinin geri alınmaması durumu falan çıkar gibi geliyor nedense
-
@dzndr aynı şekilde ben de müessir de 55 i geçemedim alanda kamu hukuku kısmındaki soruların sınav ile alakası yoktu, vergi hmk gky iktisat kısmı fena değildi
-
@toranj on ödemede 30 gün içinde ödeme diye birşey yok yine 10 gün içinde oder ancak şimdi isterse taksit ile de odeyebilir kısmı eklendi 30 gün adlı para cezanın ödeme süresi ile karistirdiniz galiba
-
@hakimehanımm bir deneme için resim çekip atma şansınız var mı soruları merak ettim de ben deneme çözme taraftarı olmadım o yüzden almadım
-
@elitnur kamuya yararli vakiflarda da bakanlar kurulu geciyor benim notlarimda onda da mi cumhurbaşkanı karariyla kuruluyor acaba dernekteki gibi?
-
@Salih41 ona dair bir not düşmemişim vakfin kamuya yararlı olacağına dair ama bakanlar kurulu olanlar cumhurbaşkanı oldu genelde
-
Geçen yılın sorularına nereden bakılıyor arkadaşlar
-
Gümrük muhafaza memurur merkezi idare kolluk ğersoneli midir