29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@olursaolur Hep şu geçer aklımdan. Hedeflerime kolay ulaşsaydım doyuma çabuk ulaşırdım sanırım. Belki buralar hiç olmazdı ya da ben buralarda olmazdım. Belki kibre kapılırdım, belki pişmeden yanardım. O nedenle hikmete teslimiz Bilmukabele dostum, aynı hissiyattayım
-
Ceza erteleme üst sınırı en fazla 2 yıldır D/Y
-
@Gülbeşeker o zamn C olmali yani benim bildigim suc gelirleri vergilendirilir vuk acikca var mi bilmiyorum
-
@Marsiyal 18 ve 65 de 3 o yüzden tam doğru değil
-
Geçen sene sınava iyi çalışmıştım. Yıllık izinlerimi hep sınav için kullanmıştım. Herşey çok güzel gitmiştim. Umutluydum. Ama 81 doğru ile mulakata kalamadım. Sanırım 82 doğru ile kapattı. Alanı benden daha iyi olan 81 neti olanlarda girmiş olabilir. Kısmet işte.
Bu sene pek çalışamadım. Zamanda da bulamadım. İşler pek yolunda sayılmaz. Kısmet artık.
Allah'ın takdir etti hayırlıdır hakkımızda.Herkese iyi çalışmalar. Allah hak edenin, hakkettiğini verir, ya bu sınavda ya da başka zaman...
-
@Marsiyal iyi ki bu soruyu sordunuz benim de aklıma bir şey takıldı yeni yargı paketi ile bu süre değişti sınavda çıkarsa neye göre yapacağız biz
-
@malik Hocam suçtan elde edilen vergi vergilendirilir ama soruda ' suçtan elde edilen verginin müsadere edilmesi durumunda' diyor yani bahsettiğimiz şeyler aynı değil yanlışmıyım
-
@ir06 süre değişti mi ? Ne oldu benim haberim yoktu
-
@elitnur ben tekrar baktım kanuna bi değişiklik yok ama anlamadım
-
@cenk Allah hakkınızda hayırlısını versin hocam inşallah bu yıl olur
-
@Gülbeşeker soruyu biraz gec anladim sanirim tesekur ederim
-
@malik bende de öyle oldu, rica ederim
-
@toranj evet kanunda bir değişiklik yok
-
Pdf olarak deneme var mı arkadaşlar
-
Gecikme zammi ve gecikme faiz orani 2 mi 2.5 mu ?
-
@malik en son değişiklikle %2 oldu diye biliyorum
-
@Gülbeşeker bazi sorular 2 bazilari 2.5 almis baktim gib sayfasina 10/2019 da yuzde 2 olmus
-
@malik hocam çok sık değişiyor çünkü, yanlış hatırlamıyorsam haziran da 2,5 di daha sonra ekim de 2 oldu.
-
@Gülbeşeker 2 net cevap.
-
@Gazi06 kesin bilgi yayalım