29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil umarım bu soruda hatalı cevap vermezler güncele göre olur yoksa bizim aleyhimize olucak
-
@adalet hocam bilmiyorum o soru benim yanlış yüksek ihtimal
-
@adalet güncele göre olması lazım hocam kanuna işlenmiş sonuçta
-
@Marsiyal hocam gerçekten nasipten öteye yol yok. Geçen sene bu kadar çalışmama rağmen anayasa vergi idareyi filan daha iyi yapmıştım.Bir derse çok iyi çalışıyorsun ben bu dersi kesin fullerim eksiğim yok diyorsun en fazla yanlışların ordan gelebiliyor.
-
@idarihakimmm o soruda yanlış okumadıysam anlaşıyorlardı taraflar yoksa aluid olur
-
@RootofAllEvil inslalah hocam tam sınırda gibi olucam yanlış soru görünce tedirgin oluyorum
-
@adalet hocam bende sizin gibi düşündüm ama bilmiyorum ...zaten sorulara bakarak bu yılda kazanamadım ... kazanan arkadaşlar İçin insallah hayırlısı olur ...
-
@Gresham-T geçen yıl alan ağırlıklı 79 net kazandı hocam 78 olmaz mı acaba bu yıl
-
Arkadaşlar HMK bilirkişi sorumluluğu işlemi kanun yolunda inceleme esnasında ortaya çıkmış değil mi soru?
-
Geçen yıla kıyasla zordu da geçen yıldan 1 net daha düşük kapatır fazla umutlanmayalım.
-
@idarihakimmm o yapi maliki olacak tmk 730.md
-
@ücüncütekil evet olabilir. Bunu demek istedim zaten. Geçen sene alan ağırlıklı 80 kazandırdı diye düşünüyordum 79sa 78 olabilir bu sene.
-
@Gazi06 olabilir hocam ben ev başkanı diye hatırlıyorum ... benim ki yalnıstır belki
-
@kilici böyle mi gerçekten? Ben bu yıl son diye biliyordum ama seneye konular eklenecektir
-
@Gazi06 hocam borçlar 69 md de yapı maliki var ... şimdi baktım cevap ev başkanı
-
@Gazi06 dediğiniz borçlar kanununda vardır, taşınmaz maliki medeni kanundadır. Ev başkanı denemelerin vazgeçilmez çeldiricisidir. Net soruydu
-
@dust7 +1
-
-
@idarihakimmm geri verme sorusunun cevabı ne olacak bilen var mı
-
@Gresham-T bence tüm sınavın en zor sorusuydu o