29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Gresham-T hocam soruyu hatırlayamadım biraz daha açıklama yapar mısınız
-
@dzndr cevap ne yani
-
Geçen yıl sınırda olanlardan sınav sonucu atabilecek olan yok mu
-
-
arkadaşlar adli yargı mezunlarda kaç puanla kapatır sizce? alanda 56 gk 20 gibi birşeyde 3000'e girer mi?
-
@adalet sanki tarafların anlaşması gibi bi ayrıntı yoktu soruda o yüzden ben aluid yaptım
-
@idarihakimmm valla sorunun soeukus şekli de bi tuhaftı. Geri vermeyle ilgili soruşturma aşamasındaki? sucla ilgili dogru olan sıkki mı ne soruyordu. Ben 1 yıldan fazla olmalı diye bi şıkkı işaretledim ama ne soruyu ne cevap olarak verdiğim şıkkı tak anladım. Ama "bir yıldan fazla olmali" yazdığını hatırlıyorum net olarak.
-
@idarihakimmm Hayır hocam mükerrer md 30 a bakın mükellefin muayyen zamanlarda yerine getirmemesi diyor soruda diğer ucretlilerden bahsediyor idarece kesin bnce
-
@Gresham-T hocam 6706 sayısı kanuna göre geriverme bende onu asagı sınır bir yıl dedim ancak cevabımız yanlış sınavda da yanlış olduğunu farkettim aslında ama diğer şıklarda çok mantıksızdı yukarı sınırı bir yıl olmalı doğru olması İçin ... cevabı bilmiyorum hala
-
Türkçede boşluk doldurmak üretmek-mantıklı olan şık mı olacaktı
-
Cezadaki soruşturma evresi ceza hesabinin doğry cevabi: ağirlastici nedenlerin aşagi siniri; hafifletick nedenlerin üst siniri miydi???
-
@efe_yakup bende onu yaptım ama hiçbir fikrim yok
-
@idarihakimmm kanunun kaçıncı maddesi peki?
-
@sdu_ank 1 ve 2 yaptım ama onculleri hatirlayamadim
-
@çalışma-uzmanı güvenlik hakkı
-
@Gazi06 tmm 369 ev başkanının sorumluluğu
-
@RootofAllEvil eleştiri bilimsel
-
@Gresham-T hatırlamıyorum hocam 2016 yılında çıkan yeni bir kanun bu .. 6706 cezai konularda adli işbirliği kanunu yanılmıyorsam 36 md lık bir kanundu ...
-
@efe_yakup doğru hocam o maddeyi zeytinyağı demir bilye örneği ile kafama kodlamıştım.
-
@RootofAllEvil eleştirmek ile ilgili olan sıkki yaptım. 2, 3 defa okudum. Paragrafta "acaba yazdıklarım yeterli mi" tarzında bi ozelestiri vardı sanki. Ona binayen. Yanlış da olabilir