29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@toranj 26 56 298.olmuş
-
@toranj 18 33 28. 284. Olmuş
Bariz bir alan katsayısı öne çıkarıyor
-
@kemankeşş 2018 in kapatan gky alan neti kaçtı acaba
-
@toranj 23 60. 147 olmuş tercihini yap da var hocam
-
@kamu hocam öyle bir şey yok ki adam 20 yapar 60 alan yapar ya da 18 yapıp 61 yapar katsayılar sapmalar vs değişir bu
-
@toranj ilk sonuçlara göre 298. olan 26 gygk 32 ortak alan 24 idari alan yapmış sapmalı puanı 81.37 ham puanı 81. Sapmadan 0.37 puan gelmiş o şahsa
-
@kemankeşş haklısınız hocam. Vergiden 1 yanlışım var iyuktan yanlış yok. Burdan sapmadan bişey gelir mi diye düşünüyorum
-
@elitnur o soru kesinlikle beni de duraklattı ama yaptım çok şükür hiçbir soru bankasında yok sanki öyle bir soru
-
@kemankeşş şimdi puan tablosundan baktım da dediklerinize göre geçen sene gk gy den sapma gelmiş.gy gy 20 altı sapmadan hiç puan alamazken 20 üstü 1 ,1.5 civarı almış.evet sınav bariz zordu ama ne olur göreceğiz bakalım
-
@kamu medeni usulden gelir bu sne
-
@toranj bu sne 20 de getirebilir sanki 2018 gygk da kolaydı çünkü
-
@kemankeşş o benim kötüydü neyse sağlık olsun ilk denememdi inşallah bidahaki iyi olur
-
@RootofAllEvil hocam geçen sene ortak alan inanılmaz kolaydı.bu sene zor sayılırdı bence .gk gy de öyleydi.bana mesela 21 57 20 58 kesin gibi geliyor ama yığılma da var gibi sanki bu aralıklarda
-
- kısımda borçları ve iktisat maliyeyi full yaptım sapmayı etkiler mi? Fakat cezadaki adli işbirliği kanunu sorusuyla vergideki idarece tarh ve uzlaşma soruları gibi kritik soruları yanlış yaptım.
-
GK 22 ALAN 55.
-
@RootofAllEvil sapma soru bazında hesaplanmıyor ders bazında hesaplanıyor. ama eskisi kadar belirleyiciliği kalmadı malesef
-
Ortak alan için ben bekliyorum sapma usul ve medeni farklıydı gibi
-
@toranj hocam işte alan ne kadar fazla ise baya arttrıyor gygk da virgül sonrası için etki yaratıyor puan robotların da denedim de
-
@toranj doğrudur hocam eyvallah 2. kısmın neti 1. kısımdan fazlaysa sapma farkı daha fazla geliyor. 2. kısım o açıdan çok önemli
-
@kemankeşş ben katılıyorum görüşünüze. geçen seneye göre düşük kapatır bence. daha kolay sınavda daha yüksek, daha zor sınavda daha düşük olur diye düşünüyorum.