29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Hayaller71 aynen hocam lakin bu sene yükselir mi kaymakamlık gibi olmasın da
-
@edekentli 84 puan mi ? Geçen seneden bile yüksek öyle mi diyorsunuz?
-
Şu açıdanda bakılabilir şahsen tanıdığım yüksek puanlı bazı arkadaşlar bir çok sınava girecekleri için hmk tarih vergi vs uğraşmamak ve kota muhabbetinden dolayı hakimliğe başvurmadı. Geçen yıl bu dönemde bu kadar ilan yoktu kota yoktu sorular bi tık daha kolaydı yığılma hat safhadaydı. Ben geçen yıldan yüksek kapatma ihtimali olduğunu düşünmüyorum maksimum 81 le kapatır oda maksimum 79 80 civarı kapatabileceğini düşünüyorum ben. O yüzden ne çok umut bağlayalım nede karalar bağlayalım derim. Ama alanı 58 59 gksı 20 üzeri olanlar çok büyük ihtimalle kazandılar bence. Ayrıca bilen bilir ilgöçün kaçla kapatacağı tahminim de tutmuştu ordada herkes kaymakamlık gibi olacak diyordu olmadı
-
@Tabiri-caiz soru bazli standart sapma yok arkadaslar
-
Şu kadar arkadaşça hazırlandık diyenler geldiğine göre başlıktan uzama zamanı gelmiş
-
Arkadaşlar sizin gibi bir nesil görmedim şimdiye kadar.hem şanslıyız diyorum zeki çalışkan bir nesil seviniyorum hem de sizlerle birlikte girdim diye sınavlara üzülüyorum kendi adıma ben iktisat bitirdikten sonra malesef malum sebeplerden mulakatlardan sırasıyla tek tek elendim sonra rahat duramadim hukuk okudum geçen sene 80 aldım idari yargıdan tamam dedim bu puanı aliyorsam oldu bu iş 81 le kapattı :)) bu sene her ders için söylüyorum geçen seneden zordu tamam dedim bu sefer yine 80 civarı bekliyorum ama maşallah 67 66 lar falan yani yine olmayacak herhalde
-
@Marsiyal hadi inşallah
-
@dzndr geçen seneden tecrübeliler biliyor
-
@elitnur mümkün değil öyle bir şey sapmalı 81 de kapatır en fazla
-
@RootofAllEvil bence de yani ben farklı bir sınava mi girdim diye düşünmeye başladım . Geçen seneki sınav da elimde bakıyorum dağlar kadar fark var nasıl olur da yüksek kapatır yani
-
@RootofAllEvil hocam sapma geçen sene bende hiç olmadı hatta eksiydi diyebilirim bu sene olur mu sizce yani sınav gerçekten geçen seneye göre çok daha zordu
-
@kule34 geçen sene idari alandaki netiniz ortak alandan düşük müydü? Çünkü idari kısmının soruları daha çok sapma getiriyor
-
Hukuk mezunuyum iktisat mezunuyum mali hukukta yüksek yaptım bu sınava hukuk bölümünden başvurdum iktisat maliye 7 de 7 yaptım yani arkadaşlar İİBF li arkadaşlar siz ne yiyip içiyorsunuz bana da söyleyin :)))
-
@zubizubi var bu sene geldi yanlıs bilgi vermeyin geçen sene ders bazlı idi
-
@RootofAllEvil evet geçen sene ortak alan 29 idari alan 26 ydi genel kültür 25.bu sene ortak alan 28 idari alan 28 genel kültür 21 hesapladim
-
Bu sınav geçen sene olsaydı en fazla 78 le kapatirdi benim düşüncem bu ama maşallah her sene çıta yükseliyor o yüzden bu sene için 78 dicektim ama bilmiyorum korkuyorum sizlerden :))
-
@birsorumolacaktı nerede yazıyor hocam bende ders bazlı biliyordum
-
@RootofAllEvil hoca çok kesin konuşuyorsun sonra olmuyor
-
@Hayaller71 peki sen kaç düşünüyorsun 85 falan mı? En fazla geçen sınavla aynı kapatacak yarım puan aşağısı yahut yukarısı daha fazlası mümkün değil
-
geçen seneden ciddi tecrübeli arkadaşların da alanda 60 a yaklaşamadığını biliyorum.bilgiden ziyade bence tecrübe isteyen ve birazda ballı bi günde olmak gerekiyordu.o yüzden 80 i bulmayacağını düşünüyorum.geçen sene karşılaştırılamayacak bi sınav bence