29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@city-of-justice eyvallah üstad inşallah böyle baraj tahmini mi olur arkadaş heves kalmıyor adamda
-
Ancak ilk 30-40 kişi alanda 62-64 gygk de 25-26 net yapmıştır zaten. Kafaları güzelmiş he bunların sınav 90 puanla kapatacak oldu olacak
-
@idariyargı ya valla benim de aşırı moralim bozuldu ben de aynı moddayım şu an
-
Arkadaşlar geçen sene millet adli yargı için 68 şerde kapatır derken baraj tahminini doğru yapan birisi olarak bu sene de adli yargı baraj tahminim 77 puan bu da burada kalsın.
-
@MülkünTemeli idari için baraj tahmininiz?
-
@RootofAllEvil idari sorularına bakmadım fakat çok fazla 79-81 arası gördüm 82 kazanır diyorum sadece altını bilemem
-
Bunların dediğine göre o zaman en az 85 en fazla 90 la kapatacak
-
@kitapsever Hocam bırakın kişileri. Bunlar tacir, siz kaybedin diye avuçlarını ovuşturan, seneye gene kitap satalım, sınıf dolduralım diye her gün hesap kitap yapan adamların sözlerine kulak asıp da moralinizi bozmayın. Hatta gidin deyin ki yok 70'e 30 kapatır.
-
@hebenneka nerde demişler hocam link atar msn sayfalarında bulamadım da
-
@kitapsever @albertcamus Ali Sami Alkış'ı da koyun ön-libero oynar
-
@birsorumolacaktı facebook grubunda ekran görüntüsü paylaştılar. İnstagram hesapları mı ne varmış oradan almışlar.
-
@albertcamus yani evet bunu yazmamı hakettiler gerçekten aslında geçen seneki tahminleri tutmamış olsa hiç ciddiye almayacaktım ama yine de durup bi acaba dedim. ben de daha önce puanlar yükselirse şaşırmam diye yazdım buraya ama bu kadar da değil yani
-
themis uyanıklık yapıyor murat kaymak sapmasız 80 puan dedi facede instagramda idari için en düşük 22-62 demişler yani sapmasız 85,5 puan yapıyor yüksek çıkarsa da düşük çıkarsada biz doğru tahmin ettik diyecekler
-
@kitapsever hocam geçen yıl İsmail Ercan idari mezun 85-88 arası kapatır dedi
-
@kafes66 Akşamdan kalmışlar yılbaşı eğlencesinde alkolü fazla kaçırmışlar resmen adamları çarpmış kendilerine gelememişler
-
@kitapsever Hocam her sene 5 puan aralıklı tahmin yapsam ben de kahin olurdum. Yıl içinde 10 kere sınav var desem birinde benim de tutardı. Teyzemin sakalı olsa o da amcam olurdu.
-
@kitapsever Önce saçma sapan kitaplarını düzeltsinler. Sanki tez yazıyor millet. Öğretiyoruz diyerek abartılı bir dolu bilgi veriyorlar millete. Birkaç sayfa çözdükten sonra kapatmıştım kitaplarını. Hala iyi muamele görmelerine şaşıyorum. Bu sınav artık çok net bir sınav. Geçen yılla aynı olur en kötü o da ne 85'i?
-
Bu dersane hocalarının müneccimlik vazifelerini de bir türlü anlayamadım. Adamların gaybdan haber vermesi bekleniyor. İnsan hayret ediyor.
-
@city-of-justice ama tırsmıyor değilim ne yalan söyleyim
-
@Dumspirospero Hocam bunu kendileri yapıyolar müşteri çekebilmek için. Yalandan da olsa nam yürüsün. Her yerde bunların troll hesapları ve kendi gruplarında bunları ballayan "övgü" ekipleri vardır. Bunların ortak görevi müşteri toplamak, herkesten bol kitap ve dersane ücreti almaktır.