29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@city-of-justice yapılan atıflar CB'ye yapılmış sayilir der geçerler. Ki kurulun kaldırıldığı genelgede de aynen böyle yazıyor. Bu da karavana
-
@2pacalypse ben soru kesin iptal edilmeli soru yanlış gibisinden bişey demedim sorunun cevabı bariz ortada yalnız çoğu kişi edebilir edilir kısmından yanlış yaptığını düşünüyorum bu yüzden itiraz edecem kimsenin hakkında gözümüz yok
-
@2pacalypse 793 Sayılı OHAL KHK ile ÖYK kaldırıldı ve tüm yetkileri CB'ye geçti. Şu an olmayan kurulun kararına karşı ivedi yargılamaya gidilemez. Var ya soru iptal olacak diye acayip tutuşuyorsunuz Halbuki asıl maharet yanlışa yanlış demekte.
-
@sikilaccisamatha O zaman yolun açık olsun.
-
@2pacalypse Sana zahmet kardeşim 793 Sayılı OHAL KHK ile 3 Sayılı CB Genelgesini bir baksana. Özelleştirme Yüksek Kurulu yok artık kapatıldı ve tüm yetkileri Cumhurbaşkanına geçti. Olmayan bir kurulun kararına karşı ivedi yargılamaya gidilemez. Bi oku kardeşim çoğu olsa 10 dakikanı alır. Oku kardeşim oku...
-
hakim olup olamayacağımıza karar verdiğinize göre sizi mülakat komisyonuna alalım. Israrla şıkkı görmedim ve ortada 2 yanlış sık var dememize rağmen savunduğumuz şeyi üstelik uslubunuzu ben anlamadım . Yolunuz bahtınız açık olsun
-
@kilici hocam hesap no gonderin
-
Daha hakim adayı bile değiliz/değilsiniz yalnız üsluplara bak kimi sizden hakim olmaz der kimi tutuşmaya başladınız der. Hayrola arkadaşlar ya bir anda yetkili merci mi oldunuz başımıza?
-
@bcbc3434 inşallah bakalım
-
@city-of-justice Genelge kapsamında, ilgili kanun ve kararnamelerde Para-Kredi Koordinasyon Kurulu'na yapılan atıflar; Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'na, Özelleştirme Yüksek Kurulu ve Bölgesel Gelişme Yüksek Kurulu'na yapılan atıflar Cumhurbaşkanı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na tevdi edildi.
-
Bu soru iptallerini boşuna dert ediyorsunuz. İsterse yanlış yaptığınız 3 soru iptal olsun. Nasip olmazsa eğer yazılıyı kazanırsınız mülakatta elenirsiniz. Veya yine de sınırda kalırsınız ilk 300’e giremezsiniz. Bırakın soru itirazlarını eleştirmeyi herkes istediğini yapsın.
-
@2pacalypse Başlıkta ne yazıyor kaldırılan kurulların yetkileri devredildi diyor. Yani Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldı ve tüm yetkileri Cumhurbaşkanına devredildi. Hele şükür Özelleştirme Yüksek Kurulunun kaldırıldığını yavaş yavaş kanıksamaya başladınız
-
dilekçelere itiraz için hesap no 2533 06028011 5229 budur ve THY Kargo yoluyla itirazlar kabul edilmektedir faxla kabul edilmiyor
-
@city-of-justice yapılan ATIFLAR( mesela iyuk madde 20/A altindaki yapılan atıf ) CB ye yapilmis sayılır diyor. Yani iyuktaki özelleştirme yüksek kurulu ofadesinin kaldırılmasına gerek yok. Atıflar CB'ye yapılmış sayilacak diyor. Iyuktaki ifade hala geçerli, hala dogru. Tıpkı bakanlar kurulu ifadesi geçen maddelerin şu an CB'ye atfedilmis sayılması gibi.
-
@Marsiyal 62 18 sizce hocam gk gy kötü bayağı
-
@2pacalypse Kardeşim 793 Sayılı OHAL KHK'sı ile Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldı ve 3 Sayılı CB Genelgesi ile tüm yetkiler Cumhurbaşkanına devredildi. Kundaktaki bebeğe anlatsak şıp diye anlar. Olmayan bir kurulun kararına karşı ivedi yargılamaya gidilemez.
-
Liste ne alemde aynı sorular üzerinde tartışıp duruyoruz bırakın kararı ösym ve/veya yargı mercileri versin. Puan listesini revize etsek?
-
@justice000 kılavuzda yazıyor
-
@RootofAllEvil hocam siz kaç bekliyordunuz? Geçen sene sanırım siz de sınırdan kaçırmıştınız
-