29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mosca çok teşekkür ederim hocam izledikten sonra acizane değerlendirmemi yazarım foruma
acizane değil de nacizane olsa daha iyi sanki
-
Bence 80 dogru ve üstü yapanlar rahatca beklesin ama benim gibi 78 ve 79 dogru yapanlar muallakta insallah duşer düşmesini en cok ben isterim ama biraz zor yaptigimiz liste de 79 ,80 de epey yigilma olmus
-
@burcumeral naçizane değil hocam doğrusu acizane benim gibi aciz bir insanın yorumu manasını taşır. @mosca izledim hiç hocam ama sanki biraz fazla düşük söylemiş gibi geldi siz ne dersiniz bilmem ama...
-
@sbui61 ben 82 belki 83 doğru yaptım gene rahat değilim bu iptal muhabbeti yüzünden
-
@sbui61 hocam şimdi 80 doğru var 80 doğru var . 25-55 de 80 doğru, 20-60 da 80 doğru fakat ham puanlar farklı
-
@city-of-justice hocam siz bu surelere cok takiliyosunuz bence. usul ve teori durumu turk hukukunda cok farklidir. icrada takip actiginizda mal beyanini 3 gun icinde gondermeliyiz diyen mudur gormedim henuz. ya da hakkimi surincemede biraktiniz sizi suresiz sikayet edicem deseniz o vezneden sizi sopayla kovarlar teorik bilginiz iyi hos tebrik ediyorum ama ilerde uygulamada buna surekli takarsiniz cok hayal kirikligina ugrarsiniz haberiniz olsun. tekrar bellirtiuorum kendinizi hicbir seye sartlamayin
-
@34idari adam alanı yüksektir diğerinin gygk sı yüksektir alanı yüksek olan öne geçer 1.14 diğer 0.66
-
@kemankeşş aynen hocam ben de bunu kastettim
-
Netleri paylaşırken gygk ortak alan idari alanı olarak bölümleyerek paylaşalım 22 gygk 29 ortak alan 29 idari alanı gibi
Sebebi idari alanının getirisi ortak alandan daha yüksek olması. Geçen yıl ilk sonuçlara göre 298. olanın netleri: 26 gygk 32 ortak alan 24 idari alanı olarak gelmiş. Şayet bu arkadaşın netleri tersine 32 idari 24 ortak olsaydı 20-30 sıra önde olurdu. -
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Netleri paylaşırken gygk ortak alan idari alanı olarak bölümleyerek paylaşalım 22 gygk 29 ortak alan 29 idari alanı gibi
Sebebi idari alanının getirisi ortak alandan daha yüksek olması. Geçen yıl ilk sonuçlara göre 298. olanın netleri: 26 gygk 32 ortak alan 24 idari alanı olarak gelmiş. Şayet bu arkadaşın netleri tersine 32 idari 24 ortak olsaydı 20-30 sıra önde olurdu.vallahamı?
-
@34idari hocam tahmin yürütme konusunda iyi değilim ama 79 doğru sapmayla beraber listeye girdirebilir sanki tabi yığılma çok önemli ve doğruların test bazında ağırlıkları
-
@burcumeral he valla
-
@34idari dogrudur hocam ama alan agirlikli 80 zaten rahat kazanir bence ama 25/55 yapan dedigim gibi bizim gibi 78-79 dogru yapan gruba dahil oluyor
-
@mosca sanırım bı de canlı yayını varmış hocam aynı kişinin (hakimlik akademisi). Asıl orada daha ayrıntılı açıklamış. O linki bulabilirsek biraz daha netleşir.
-
@sbui61 hocam ne kastettiğinizi anlamadım 25-55 80 yapıyor yine sizin anladığım kadarıyla 79
-
@34idari hocam 25/55 alan agirlikli 78 ve 79 dogruya tekabul ediyor hemen hemen mesela ben 20/58 yaptm 25/55 ile puanimiz yakin birbirine
-
@34idari Doğrudur hocam sosyal medya kullanmıyorum o yayını bilemeyeceğim o yüzden. Siz kullanıyor da izlerseniz buraya da aktarın lütfen, bundan sonrası sizde
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mosca sanırım bı de canlı yayını varmış hocam aynı kişinin (hakimlik akademisi). Asıl orada daha ayrıntılı açıklamış. O linki bulabilirsek biraz daha netleşir.
onu da sen bul hocam, nerden bulayım elin adamının canlısını, bant kaydını, filmini kasetini
-
@sbui61 anladım hocam şimdi, haklısınız
-
Merhaba arkadaşlar 21 gky 30 ortak alan 25 idari olarak listeye alt sıralardan giriş yapmak için ben de katıldım aranıza