29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Kemal gözler hocanın bir yazısını okudum. Danıştay'da dahi İİBF oranının %70 civarinda olduğunu söylüyordu istatiksel açıdan. Bence bu durumun terse çevrilmesi için bu kota olayını falan getirdiler.
Hatta şu an Danıştay'da üst kademe 5 yöneticinin(başkan, baskanvekili, başsavcı falan) sadece başsavcısı hukukçu diğerleri sbf-iibf kokenliymis. Bunun baya eleştirildiğini, bu yüzden de devletin önlem için %20 kotasını getirdiğini söylüyordu.
-
@2pacalypse Senin verdiğin örneğe daha da marjinallestirirsek 50 hukukçu-15 iibf alabilirler kimse bir şey diyemez. Kontenjanı illa ki dolduracaklar diye bir şart yok. Tamamen keyfiyet meselesi
-
Yapamayan herkes iptal peşinde koşuyor. Hukuki gerekçeler bir sigara dumanından farksız. Eder/edebilir konusu 3 gündür iptal gerekçesi olarak sıralanıyor. Hele kanunda yazan özelleştirme yüksek kurulu'na nasıl yok denir?
-
@butlakmutlan işte benim de bu aklıma geliyor ondan korkuyorum. sınavdan sonra o gruba 76 ile kapatacak diye yazsaydı birisi linç yerdi kesin. taş çatlasa 73-73 falan bekliyordu herkes.
-
@dzndr 703 Sayılı OHAL KHK'sı ile kaldırıldı ve 3 Sayılı CB Genelgesi ile tüm yetkiler Cumhurbaşkanına devredildi. OHAL KHK'sı zaten bir Kanundur ve Kanun hükmündedir. Bilmiyorsan okuyup öğrensen böyle komik savlarla yazmazdın. Özelleştirme Yüksek Kurulu artık yok böyle bir kurul kapatıldı ve tüm yetkiler CB'ye devredildi. Özelleştirmede tek yetkili makam Cumhurbaşkanı artık.
-
@dzndr Pekala kardeşim gösterir misin bana şu an faal aktif olarak görev yapan Özelleştirme Yüksek Kurulu var mı? Olmayan bir kurulun kararına karşı ivedi yargılamaya gidilmez
-
Şu iyuk sorusunu açılmadan kapatsak nasıl olur. Listeye yoğunlaşalım liste daha önemli
-
@kilici 105 kişi oldu liste çok yüksek kapatacak gibi durmuyor şimdilik
-
@Marsiyal Bir arkadaşım 24-57
-
@city-of-justice ben yapıştırdım itirazı bugun ona rahat ol.
-
@city-of-justice sen soruda açıkça ayrı yargılama usulüne tabi merkezi sınavları görmeden hareket ediyorsan biz ne desek boş
-
@city-of-justice azmine hayranim
-
@misirabbas Eyvallah dostum ben de öyle. Kesinlikle iptal.
-
@city-of-justice foruma ne zaman girsem 703 ile başlayan ibare. Kopyala yapıştır yapıyorsun dimi hocam sürekli aynı şeyi yazmak zor olur
-
@dzndr bizde bunlara cevap ariyoruz @2pacalypse
-
@dzndr Kardeşim soruda 2 yanlış şık var.
- si- Meb
- si- Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı
Çünkü Özelleştirme Yüksek Kurulu 703 Sayılı OHAL KHK'sı ile kaldırıldı ve 3 Sayılı CB Genelgesi ile tüm yetkiler Cumhurbaşkanına devredildi. Şu an Özelleştirme Yüksek Kurulu yok artık kapatıldı. Özelleştirmede tek yetkili makam Cumhurbaşkanı. 703 Sayılı OHAL KHK'sı zaten bir Kanundur ve Kanun hükmündedir. Saygılar kardeşim umarım anlamışsındır. Daha da yazmayacam artık.
-
@city-of-justice nazarim değdi bak
-
@Marsiyal hocam face insta vs yazalim da milletin haberi olsun
-
@edielik Dostum inanmayanlar var ben de yazmaktan sıkıldım zaten. Bir daha yazmayacam itirazlar edildi. ÖSYM yanlış sorunun gereğini yapması gerekir. Tüm mevzuat değişiklikleri ortada.
-
Zaten iptale ilişkin kararlar ki eğer var ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra geliyor geçen sene ki gibi