29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Sapmasız 83.5 mu :))) geçen sene sapmasız 83.5 ile kapamayan bir sınav bu sene nasıl kapatır . Bence sadece tecrübeliler puan tahmininde bulunsun
Liyakat tabii ya :)) Ne umut tacirliği yapılsın ne de inançlar yerle bir olsun
-
@elitnur 3 yıldır girip sınırda kaybeden biriyim bu yıl da öyle olacak muhtemelen sapmasız 79-80 puan aralığında diyorum ben ve benim gibi yıllardır giren arkaşlarımın tahmini de bu bunun üzeri süpriz olur benim için
-
@uur1910, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@elitnur 3 yıldır girip sınırda kaybeden biriyim bu yıl da öyle olacak muhtemelen sapmasız 79-80 puan aralığında diyorum ben ve benim gibi yıllardır giren arkaşlarımın tahmini de bu bunun üzeri süpriz olur benim için
inşallah sizin olur.79-80 bence adli mezunun taban puanı olacaktır
-
@burcumeral troll müsün hocam
-
@burcumeral, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
inşallah sizin olur.79-80 bence adli mezunun taban puanı olacaktır
teşekkür ederim , adli mezunu bilemem bu benim idari tahminim
-
Eğer hakimlik akademisinin tahmini doğru ise 4-6 arası sapma gelecekse sapmalı 84 ile kapatması mantıklı ama sapmasız 84 ile kapatması mümkün durmuyor geçen sene de sınava girmiş biri olarak bariz zordu bu sene ki sınav. benim tahminim sapmalı 79.5-80.5 bandı (Sadece tahmin️)
-
@Marsiyal, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral troll müsün hocam
o ihtimal benim de aklıma geldi
-
@uur1910 baya baya kafa buluyor..
-
@Marsiyal moderatöre bildirmekle sonuçlanır.
-
@burcumeral adli çok mu kolaydı da 79,80 ? Adli genelde düşük kapatıyor o yüzden diyorum
-
@yourdreams, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@uur1910 baya baya kafa buluyor..
bulsun hocam ne yapalım ben iyi niyetle tahminde bulunuyorum tanıdığım daha önce bu sınavda başarılı olmuş arkadaşların bu sınavda kötü yaptıklarını gördüm zor değil ters bir sınavdı geçen yıldan daha yüksek kapatacağını düşünmüyorum -
Ben pek tecrubeli degilm ancak listeye bakinca ve burda yazilanlari gorunce alan agirlikli 78 dogru yapan ve ustu kazanir gibi duruyor
-
idari belki çok uçmaz ama adlide rekor olacak bu sene görürsünüz.adli ve idari tabanı arasında 1-2 puan olacak
-
hocaların yüksek tahminde bulunmasını da anlıyorum kaymakamlıktan sonra facede hocalara çok küfür edenler oldu hayallerimizle oynadınız, umut tacirisiniz, gibi yorumlar okudum
-
Ben 79.8-81 sapmalı kapatacağını düşünüyorum.Geçen seneye kıyasla bu sene yüksek kapatması bariz zor görünüyor.Geçen sene tarih sorularının yarısı yorum yapılarak çözülebilirdi.Bu sene ise direkt bilgi gerektiren ve zor sorulardı.Geçen seneye göre zaten gy-gk daha düşük kapatacak.Alanda ise daha önce belirttiğim gibi soruların zorluğundan ziyade şıkların çeldiriciliği insanları yanlışa sürükledi.Alanda düşer mi bilmiyorum o yüzden yorum yapmak istemiyorum.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.İnsanlar aylarını,yıllarını bu sınavlar için harcıyorlar.İnsanların emekleri ile alay etmek nedir kardeşim yapmayın etmeyin.Sizlere bu hakkı kim veriyor? Bu yollardan öyle ya da böyle hepimiz geçiyoruz ve bizi bizden başka kimse anlamadığı için en ufak sıkıntıda burada buluyoruz kendimizi.Kalp kırmanın lüzumu yok.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kardeşlerim.Tek temennim bu mesleği en iyi şekilde icra edecek olanların kazanmasıdır.
İyi geceler. -
hocaların yüksek tahminde bulunmasını da anlıyorum kaymakamlıktan sonra facede hocalara çok küfür edenler oldu hayallerimizle oynadınız, umut tacirisiniz, gibi yorumlar okudum
çok haklı insanlar.geçen sene adli mezun için 45-20 diyen hocalar olmuş.sonuç:74.2 bu sene kaymakamlıkta da aynısı oldu.esasında hoca dediklerimiz kendileri atanamamış,kpss kazanamamış kişiler.tek dertleri devasa sınav piyasasından bizler üstünden para kazanmak
-
@mülkiyeli-1 çoğumuz bir birimizi az çok sınav sürecinden tanıyoruz ama sınavdan sonra bir anda forumda türeyenlere itibar edip de cevap verirsek alay etmeleri normal cevap verilmese yazar yazar giderler nasılsa Hocam her şey olacağına varır kimin nasibinde ne var bilinmez bekleyip göreceğiz Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
-
-
Bu sene en çok gk-gy dEn ss gelecek gecen seneki sorulArdan tarihte bir bapheon savAşı zordu listeLerde 20 altı gk gy yok gibiydi bu sene öyle değil
-
@aslasorma, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Bu sene en çok gk-gy dEn ss gelecek gecen seneki sorulArdan tarihte bir bapheon savAşı zordu listeLerde 20 altı gk gy yok gibiydi bu sene öyle değil
genel kültürün tamamı sapma olsa ne yazar.hepsini yapan 20 alıyor zaten.bunlara bel bağlayıp hayal kurmayın.60 alan yapan kazanır.gerisi hikaye.zaten 60 yapan az biraz kültürlüyse 22-23 tane de gk yapar aslanlar gibi kazanır