29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
150-200 e yaklaşınca liste ilk 30 3 le 30 ve sonraSı 4 le carparsanız ortalama sıranızı bulabilirsiniz ortalama 10 kişi yukarısı veya aşağısı gelir diye düşünüyorum
-
@burcumeral :::)))) size de inanan çıkıyor ya ona yanıyorum :))))))
-
@burcumeral sen o engin tecrübelerinle buralarda harcanıyorsun arkadaşım forum dışında geleceğin parlak oralarda değerlendir en iyisi
-
@aslasorma soru tartışmalarından liste uzakta kaldı ki. Asıl odaklanmamız gereken liste bence de.Herkes arkadaşı tanıdığı ne varsa sorsa eklese buraya doğru bir şekilde asıl forum amacına böyle ulaşır.
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@aslasorma soru tartışmalarından liste uzakta kaldı ki. Asıl odaklanmamız gereken liste bence de.Herkes arkadaşı tanıdığı ne varsa sorsa eklese buraya doğru bir şekilde asıl forum amacına böyle ulaşır.
liste nerde?
-
Özelleştirme yüksek kurulunun görev alanına giren hallerde ivedi yargılama uygulanır, özelleştirme yüksek kurulunun "yetkileri cumhurbaskanina devredilmiştir". ve Kanunda buna rağmen(iyukta) değişiklik yapılmamıştır.
Buna göre özelleştirme yüksek kurulunun görevine giren işleri CB yaparsa yine ivedi yargılamaya tabi olur diye "amacsal" bir yorum yapılabilir.
Yine de itiraz edilirse iptal edilebilir diye düşünüyorum, keşke soruları hazırlayanlar daha dikkatli davransalardi, sınava katılan insanlar başka şehirlerden o kadar yol kat etti, emek sarf etti. -
@praetorurbanus, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Özelleştirme yüksek kurulunun görev alanına giren hallerde ivedi yargılama uygulanır, özelleştirme yüksek kurulunun "yetkileri cumhurbaskanina devredilmiştir". ve Kanunda buna rağmen(iyukta) değişiklik yapılmamıştır.
Buna göre özelleştirme yüksek kurulunun görevine giren işleri CB yaparsa yine ivedi yargılamaya tabi olur diye "amacsal" bir yorum yapılabilir.
Yine de itiraz edilirse iptal edilebilir diye düşünüyorum, keşke soruları hazırlayanlar daha dikkatli davransalardi, sınava katılan insanlar başka şehirlerden o kadar yol kat etti, emek sarf etti.o soru hayatta iptal olmaz.tıpkı diğer tüm temelsiz itirazlar gibi.belki ufak bir ihtimal hmk sorusu iptal olur ama o da zor
-
arkadaşlar hepimiz çok heyecanlıyız ama bu heyecanımızı neden olur olmadık insanlara manipüle ettirelim ki? yüksek yada düşük puan farketmez biz bu forumun üslubunu sevdik.insanlara hadsizce cevaplar verenlerle neden muhattap olalım ki. bu sınav 2016 nın 300. puanına yakın kapatır. 80 i biraz geçer sapmalı
-
@birsorumolacaktı katılıyorum özellikle kurslara gitmiş arkadaşlar varsa epey kişinin sonucundan haberdar olabilirler
-
@toranj sapmadan 1 civarı puan gelir ama sapmaya çok bel bağlamamak lazım.puan düştükçe sapmadan gelen puan artar o da en fazla 3 civarı
-
Geçen sene bana 3'e yakın sapma gelmişti. Gky-26, ortak-30, idari-22' ydi sanırım. Soru iptaliyle de yaklaşık 20 kişi öne geçmiştim.
-
@Dumspirospero, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Geçen sene bana 3'e yakın sapma gelmişti. Gky-26, ortak-30, idari-22' ydi sanırım. Soru iptaliyle de yaklaşık 20 kişi öne geçmiştim.
mülakat ne oldu?
-
@burcumeral kıl payı olmadı. Bu sene de yine olmadı diye düşünüyorum.
-
@Dumspirospero tam olarak netlerin ve sıralaman neydi açıkcası
-
Listenin son durumu nedir?
-
Listeyi yapan kim biraz buray yoğunlaşmak gerek
-
Arkadaşlar listeyi müsait olanlar düzeltse
-
@toranj hocam bilmediğimden soruyorum puan düştükçe neden sapmadan gelen puan artıyor
-
denemek için adli 80 idari 86 yazdım bi foruma. millet karınca gibi soru soruyor şimdi. arkadaşlar cidden çoğu kişinin psikolojisi yerinde değil.
-
@yasamor başka hangi forum var hocam face de mi