29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar bu arada bu aynı puanı alan arkadaşların durumu nasıl oluyor ? mesela 299. kişi 80 puan almış diyelim. Onunla beraber 20 kişi daha aynı puanı almış. Diğer 80 puan alan arkadaşlar da çağırılacak haliyle tamam fakat bu kişilerle beraber 300ü baya geçiyor sayı
-
Arkadaşlar netlerinizi düşük mü yazdırdınız helal olsun valla
-
@2pacalypse baya iyimis hocam bu subaylik baktim da
-
@34idari Sadece 299. için düşünmeyin. Örneğim bir sınavda 5 kişi çağıralacak, 10 kişi sınava girdi sırasıyla puanları 90 90 90 80 80 80 76 75 75 74. Nolacak şimdi
-
@34idari hocam 300. ile ayni puani alanlarda mulakata cagriliyor diye biliyorum
-
@sbui61 peki mesela 250. Kişi 82 aldı ve aynı puanı alan 49 kişi var. 81.9 alan ve normalde 251 olması gereken kişi burada kaçıncı oluyor 300 mü ?
-
@34idari hocam ayni puan derken virgullu olan küsüratlar bile ayni olacak ki cagrilsin mesela 300. Nun puani 80.72 bundan sonra eger 301. Nin de puani 80.72 ise o da cagrilir ama eger 301. Nin puani 80.71 olsa bile cagrilmaz ustune 1 bardak soguk su icer maalesef
-
@34idari hocam virgulden sonra 4 hane var 50 kisinin virgulden sonra ayni olma olasilogi cok dusuk
-
@sbui61 hocam 300. Kişi için dediğinizi anladım. Fakat dediğim gibi 250. Kişi ile bire bir aynı doğru sayısını ve hatta aynı doğruları yapan, puan kusuratlari dahi aynı olan 49 kişi daha olduğunu düşünün ve bu puan tam 82.0 olsun. Bu puandan bir düşük puan alan, yani 81,999 alan ve normalde 251. Olması gereken kişi bı durumda 300. Kişi mi oluyor ?
-
@sbui61 farazi konuşuyorum hocam sistemi anlamak adına
-
@zilyet doğru sayısı mı puan mı hocam
-
@2pacalypse Sorun olur büyük ihtimalle. 657 de askerlikle ilgisi bulunmamak şartı var.
-
@kafes66 hocam tam hesapladığımız doğrular gelmeyebiliyor bazen diye 1 er doğru eksik yazdım ben kimseyi yanıltmamak için zaten benim olma ihtimali düşük merak etmeyin
-
@34idari aynen öyle arkadaşım. 300. oluyor bu durumda. yani puanı aynı olanların sıralaması aynı kabul edilir.puanı aynı olanlardan sonra gelen kişinin sıralaması, puanı aynı olan kişilerin toplam sayısından sonra gelir.
-
@birsorumolacaktı ben 56 23 e kesin diyorum:)
-
@Marsiyal yok hocam ondan değil hani herkes öyle yazdırdıysa ortalamayı ona göre hesaplayalım
-
Günaydın arkadaşlar benim gibi seneye kalanlar için VUK da yeni degisiklik md 379 "kanun yolundan vazgeçme" eklendi Bilginize
-
@geliruzmani2013 kitapların hepsi yine çöp oldu
-
Arkadaşlar gunaydin....bu ceza hukukunda ki guvenlik tedbiri sorusunda sinir disi edilme guvenlik tedbiri mi degil mi...zira bazi kaynaklarda guvenlik tedbiri olmaktan cikarildi diyor. Kanunda guvenlik tedbiri icerisinde ama..
-
@kmlyz kanunda ne yazıyorsa o sınır dışı edilme güvenlik tedbiridir.com