29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@paretowilfredo 2016 döneminde cevap verilmişti şimdi verilmedi ben de anlamadım taça çıktı bu sefer
-
Arkadaşlar akademi idari hakimlik soru bankası hakkında yorumlarınızı öğrenebilir miyim. Hakimlik için yeterli mi , açıklamaları kısa ve sadece doğru şıkkı cevaplamaya yönelik mi yoksa ayrıntılı ve tatmin edici mi. Monopolle bu kitap arasında kaldım. Son karar aşamasındayım.
-
@Aslan-Reyiz geçmiş yıllarda cevap veriyorlardı sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba?
-
@lulu aynen daha önce sordum cevap geldi ama şimdi verilmedi.2016 da kotanın tamamı doldurulmuştu.
-
-
ingilizce işletme mezunuyum. üniversiteye girişte bölümüm iibf adı altındaydı, sonrasında ayrıldı ve işletme fakültesi oldu. bir sıkıntı olur mu acaba?
-
Edebiyat fak. Sosyoloji bolumude basvurabilir mi bize de açılmıştı sanki.
-
@hahakiki sıkıntı olmaz
-
@saa hâkimliğe başvuramıyor
-
@sikilaccisamatha suçluların geri verilmesine dair uluslararası adli işbirliği kanunu gelebilir dostum. Dayanamamış başlamışsın gibi . İnşallah bu sefer olur
-
bugün meclisten geçen yargı reformu maddeleri hukuk muhakameleri kanunuyla ilgili değil mi? idari yargıda hangi konuları etkiliyor. yasa resmi gazetede henüz yayınlanmadı. değişikliklerin işlenmesi de bir süre sürer sanırım
-
@cagdasip http:// www. basin. adalet. gov. tr/Etkinlik/yargi-reformunun-ilk-paketi-yasalasti
-
Transkripti İngilizce olanlar var mı acaba bu şekilde kabul edilir mi yoksa tercüman yolları mı görünüyor
-
Arkadaşlar idari yargı için bir konu bankası önerilerinizi almak istiyorum bugun alacam fakat themis idari yargı 2018 baskı ve sizce güncel mi yoksa 2019 Baska kaynak var mı önereceginiz
-
@ank3435 benim ingilizceydi, geçen sene kabul ettiler
-
Sınavda yakın zamanda güncellenen bilgilerden soru gelir mi acaba
-
@ank3435 kabul ediliyor
-
Ali sakincinin 'özet' kitabını inceleyen var mı yeterli gibi duruyor ama bilemedim ??
-
@çıkmadıkcandan, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sikilaccisamatha suçluların geri verilmesine dair uluslararası adli işbirliği kanunu gelebilir dostum. Dayanamamış başlamışsın gibi . İnşallah bu sefer olur
Başkan henuz baslamadim nasipse basvuruyu yaomaya karar verirsem başlıcam:) ama oncesinde kaynaklari tamamlayim diyorum baslamaya karar verirsem bide kaynak toparlamayla ugrasmayim diye
-
@birsorumolacaktı bir cevabı olan var mıdır