29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Tvs den 1-2 soru geliyor artık bakmakta fayda var ama zor olmuyor.
-
@kemankeşş hocam iyuka nerden çalışıyosunuz ben themis almayı düşünüyorum ama baskısı ekim 2018
-
@mervisss 2018 konsensustakı degısen sorularla ılgılı notunuz var mı acaba
-
@kemankeşş geçen sene bir tane tvs sorusu vardı hocam futbolculara galibiyet primi gibi bir soruydu hatta cevap ücretti
-
@hakimehanımm aaa şimdi baktım gerçekten gelmiş Ücret bölümünden gelmiş eksik olmayın
-
@johnash hocam nohutçu bakıyorum
-
@cagdasip kusura bakmayın gelmiş çalışın hıcam tvs de
-
@Aslan-Reyiz hocam gene ben daha önceki önerdiğiniz kaynakları aldım ve memnun kaldım şimdide genel kültür yetenek için kaynak isteyecektim tarihten tarihin pasulası var ama 400 küsür sayfa fazla geldi bana bide matematikten çalışılabilecek çözümlü soru tarzı bir kaynak önerebilirmisin tabi en önemlisi tarih için
-
@Victory-Carleone tarih konu için pusula iyi ama uzun o nedenle ramazan yetgin video ders notları ve tarih çözümlü soru bankası var bunlar yeterli olur.Matematik için ilyas güneş çözümlü soru bankasını önerebilirim.
https://www.savaskitap.com/KPSS-Tarih-Video-Ders-Notlari-Benim-Hocam-Yayinlari-2018_27668.html#0
https://www.savaskitap.com/KPSS-Matematik-Soru-Bankasi-Benim-Hocam-Yayinlari-2018_27583.html#0
-
@Aslan-Reyiz eyvallah
-
Konsensustaki gibi konu konu giden özgün bir soru bankası var mı?
-
@johnash iyuk en son değişen madde 31/07/2018 tarihli görünüyor. ekim 2018 baskı günceldir diye düşünürüm. bilmediğim bir husus varsa o ayrı
-
Hakimim idari soru Bankası
Monopol idari soru Bankası
Hâkimlik kampı idari soru Bankası
Bu üçünü almayı düşünüyorum
Hakkında fikri olan. Var mı acaba -
elimde hakımlık kampı 2018 idare hukuku ve idari yargı
alesta 2019 idare ve idari yargılama çözümlü soru bankası
tensip çözümlü soru bankası
monopol çözümlü soru bankası vartekrar para verip themisin idare hukuku ve idari yargısını almaya gerek var mı.
-
@johnash hocam bu kitap 2019 baskısı çıkacak mı yoksa bu kitaba çalışmak yeterli midir sizce ben de arada kaldım alıp almamakta????
-
@birsorumolacaktı benim de bilgim yok
-
Ali Sakinci Borçlar Genel yeterli olur mu arkadaşlar kitabı okuyup beğenen var mı? Zapata çok karmaşık geldi bana
-
@kuruhasan ben de o kitaptan çalıştım yeterli bence fazla ayrıntıda boğulmayın
-
@kuruhasan mükemmel bir kitap
-
Zapata yerine bende borçları ali sakinci alıcam o zaman. Keşke medeni hukukta da böyle güzel alternatifler olsa