29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@epikür Hocam arkadaşı uzaklaştırmışız zaten. Gıyabında tartışmayı sürdürmenize gerek yok, biz gerekeni yapıyoruz zaten.
Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dileriz -
@kemankeşş teşekkür ediyorum
-
@mk-ank Sadece iletiye cevap verdiğimden dolayı diğer yorumlara bakmadım. Sağolun
-
Ceza hukukunda sinan sakini mi ismail ercanı mı tavsiye edersiniz arkadaşlar
-
@johnash ismail ercan çok çok iyi diye duydum ben
-
@johnash ismail ercan eksik bırakmaz hocam alabilirsiniz
-
@olursaolur peki şu andaki baskısı güncel mi?
-
@mrvblkk teşekkür ederim cevabınız için
-
@johnash ceza genel icin bu yil baskı yapilmayacak 2018 baskısı güncel demişti murat hoca kanun okurken de fihristi bir kontrol ederseniz garanti olur değişen bir şey varsa görürsünüz ordan
-
Ceza için sadece tck ilk 75 madde ile 6706 sayılı kanuna çalıştım 7 de 7 yaptım son sınavda. Bana kalırsa sadece kanun yeterli cezada
-
@RootofAllEvil hocam guy dunuz yanlış hatırlamıyorsam guy ihtiyacı var mı istek yapılıyor mu kurumd neler oluyor olası bir ilan var mı yakında
-
@kemankeşş dostum valla inan bu konuyu hiç bilmiyorum gelir idaresi tam bir kara kutu önceki dönemlerde aynı sene içinde 3 kere alıma çıkıldığı olmuştu şimdi 2 yıl olacak halen ilan gelmedi
-
@RootofAllEvil ne yapalım bekleyeceğiz nereye kadar bakalım teşekkürler
-
arkadaşlar herkese kolay gelsin, sizce hangi cumhurbaşkanlığı kararnameleri önemli hangisine daha önem vererek çalışmak gerekir malum önemli sayıda cumhurbaşkanlığı kararnameleri çıkarıldı ve bazıları da önemli siz hangilerini önerirsiniz?
-
Arkadaşlar 2016 sınavına giren var mı? 2018deki kadar sık çıkmışmıydı kanunlardan? Sorular yayınlanmamış. Yayınlandıysada ben bulamadım. Giren varsa cevap verirse çok sevinirim
-
@hira6161 2016 sınav komisyonu ile şu an da çok değişiklikler var darbeden dolayı alakası yok 2016 ile
-
Kotanın geri gelmesi önemli değil. Kota yokken de kota uyguladılar zaten.
-
@idarhakim Evet bende öyle duydum
-
Arkadaşlar sizce sadece konsensusu mu çözmeli yoksa özgün soru bankasıda çözmek gerekir mi?(idari yargı için soruyorum)
-
@mervisss bir özgün bir cikmis bitirmek her zaman daha iyidir ama vaktiniz yoksa konsensus u tercih edebilirsiniz