29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
İndeks kitap / kargo mağduriyeti yaşayanlar burda mı?:) Üstadlar reklam olduysa hemen silelim
-
@strtmn indeks iyidir ben sıkıntı yaşamadım
-
Memurlar. Net - https:// www. memurlar. net/haber/858558/idari-hakim-adayligi-icin-20-kotasi-yeniden-getirildi.html
Bu haber doğru mudur??? Bir İİBF li olarak bütün çalışma şevkim kırıldı.
-
Eklenen konu ve kota uygulaması doğru mu cidden ? Kaçırdım mi acaba haberleri
-
@modifix monopol hakkında ne gibi olumsuz yorumlar duydunuz bende de var monopol ama daha çalışmadım
-
@aroma yeni yargı reformuyla uygulamaya gireceğini düşünüyorum
-
Nerde var kardesim kota mota yok insanlarin canini sıkmayin
-
Kanun henüz yürürlüğe girmedi ve ayrıca ilan meclis açılmadan önce yayımlandı. Bu yüzden bu sınavda iibf-sbf grubuna kota uygulanmayacak.
-
@aroma eklenen konular neymiş hocam?
-
Monopol konu anlatımlıdan idare çalışan var mı bana biraz yetersiz geldi siz ne düşünüyorsunuz?
-
@paretowilfredo hocam okuldan transkiripti şu an gidip alsak kabul edilmiyor mu, illa başvuru tarihleri arasında mı almamız gerekiyor ?
-
@wow Hayir dostum, onceden alinmis olsa dahi olur. Trsnakript degismez nihayetinde onayli oldugu muddetce sorun degil
-
@paretowilfredo okul şehir dışında illaki okula gidip diplomayla transkrip onaylatmam mı gerekir ?
-
@IS-LM Asılları sizde var ise dostum fotokopileri Bakanlık ya da gönderim yaptığınız savcılık yapacak. Önemli olan resmi asılları yanında ibraz edebiliyor olmanız.
-
@paretowilfredo Sağolun hocam
-
Arkadaşlar monopolün eylül 2018 setinden çalışıyorum yaklaşık şubattan beri. Notlarımın hepsini tek tek çıkarmış bulunmaktayım. Şu saatten sonra tekrar güncel kitaplar alıp bakmam mümkün değil çok kaynağın içinde boğulup giderim. Ve bugün soru çözerken değişikliğe denk geldim. Bu değişiklikleri tek halde bulabileceğim bi kitap yada bi site var mı? Bilen , yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim
-
@hira6161 Hocam monopol ders notlarından mı çalışıyorsunuz memnun musunuz ?
-
@ysn06 vergi kısmı hariç memnunum. Zaten idare hukuku , medeni usul hukuku ve idari yargılama usulü kanun üzerinden gitmiş. Benimki eylül 2018 basım. Şu an 2019 basımda bende olan vergi kısmı mevcut değil zaten bildiğim kadarıyla. Mevcutsada alacaksanız vergi kısmını kesinlikle almayın
-
@BağımsızMüfettiş haber paylaştık aç oku bi zahmet ..uydurmuyoruz
-
@Yılmak-Yok bende varım