29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Aslan-Reyiz hocam atlası ve matrahı aldım teşekkür ederim bilgilendirmen için cumartesi savaş kitap evine gittim ostime kitap inceledim biraz kanunu bilgisayardan okuyamayan arkadaşlar varsa savaş kitap kanunları tektek ilgili kanunlarla birlikte cıkartmış küçük el kitabı yapmışlar ama sağlam ve kullanışlı bence fotokopidende ucuza gelir yada hemen hemen aynı mesela iyuk kitabına danıştay kanunu ve bim i eklemişler vergide tümü mevcut anayasada tbmm iç tüzü anayasa mahkemesi k. Ve içtüzü gbi ben beğendim tavsiye ederim arkadaşlara
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin, sizce en iyi çıkmış soru bankası hangisi bu hafta sipariş etmeyi düşünüyorum kararsız kaldım iyice, yani alıp başlamayı düşünüyorum da yardımcı olursanız sevinirim
-
@clapton adli yargıya girin bıktık sizden
-
Geçen yıl idari hakimlige giren arkadaşlar varsa eğer ceza da bir soru vardı cevabı 2 yıl olan kanunda geçmeyen bir soruydu hayirlayanlar varasa yazabilir mi lütfen
-
@geliruzmani2013 6706 sayılı kanuna göre hakkında iade talebinde bulunulan kişinin geçici tutuklanabilmesi için iade talebine konu olacak suçun Türk kanunlarına göre aşağı sınırının en az kaç yıl hapis gerektirmesi gerekir diye bir soruydu. Cevabı TCK 12. madde 3. fıkra (a) bendine göre 3 YIL hocam.
-
@birsorumolacaktı yok mu bir cevabı olan
-
@birsorumolacaktı müessir güzel konsensus da güzel ikisinden birini sipariş edebilirsiniz
-
@hakime01 teşekkür ederim yine yanlış cevapladim 3 yıl mış
-
@geliruzmani2013 rica ederim ben de sınavda yanlış yapmıştım öğrenmiş olduk böylelikle
-
Arkadaşlar monopol 2018 kasım baskısı mi yoksa justice mi justice yeni çıktı
-
Themis idari yargı ve ceza hukuku genel hükümler kitaplarını kullanan var mı? Kitaplar güncel mi? Yeni baskıyı beklemeye gerek var mı?
-
@johnash themis idari yargi ve ceza genel 2018 baskısı günceldir yeni baski yapılmayacaktır şeklinde murat hoca paylaşımda bulunmuştu.yani baskı çıkacak diye beklemeyin temin edip başlayın hocam
-
Dostlar,günlük çalışma saatleriniz ne kadar?
Ben bir türlü silkelenipte çalışma düzeni kuramadım yahu.havalardan mıdır nedir.. -
@atabey27 Günlük 2 saat. Hayır yani neyime güveniyorum ben de anlamıyorum asdfhjjkl
-
@atabey27 günlük 7-8 saat
-
Hala medeni hukukta uygun kaynagı bulamadım, zapata cok uzun detayda bogulursun diyorlar, monopol aklıma yattı yarın bakıcam ancak onun hakkındada olumsuz yorumlar okudum, mehmet remzide cok uzun ve detay geldi bana , kpss kaynaklarını çalışıncada hep bir eksik hissediyorum yokmu bu işin bir dengesi, idaeli, ortası yahu
-
@hakimehanımm peki sizce özgün olarak hangisini önerirsiniz justice ve monopol arasında kaldım da başka tavsiyeniz ve bunlar hakkında bir bilginiz var mıdır
-
@modifix ortası murat yayınları hocam
-
@modifix daha öncede yazmıştım burada bir arkadaşa murat kesinlikle pişman etmez
-
@birsorumolacaktı justice özgün soru bankasının yeni baskısını incelemedim sınav formatına uyarlamışlarsa alınabilir. monopol bende de var ama sadece kamu hukuku kısmını çözüyorum özel hukuk kısmı aynı justice gibi uzun sorular var. Karar sizin