29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Yılmak-Yok, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
not
Eleniyorum olacaktı.
@Yılmak-Yok, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar herkese kolay gelsin ben son 3 sınavdır ilk ona girmeme rağmen maalesef evleniyorum. Bu sene farklı bir karar aldım. Isteli on arkadaş ile grup krup mentorluk yapacagim kaynak not ve hap bilgi acisindan yardim edecegim istekli arkadaslar ozelden mesaj atabilir
Eleniyorum olacakti
-
@Yılmak-Yok merhaba özelden mesaj atılmıyor. Ben varım.
-
@Yılmak-Yok ben de dahil olabilirim
-
@Yılmak-Yok bende dahil olabilirm
-
@Yılmak-Yok beni de alın gruba
-
Arkadaşlar güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. 13 kişilik grup kurdum. Hap bilgi ve not desteği sağlayacağım. Whatsapp dan grup kurup her gün soru paylaşımı yapacağım özelden de birebir destek sağlayacağım. Telefonum 24 saat açık olacak. Daraldıginiz bunaldiginiz zamanlarda yanınızda olacağım. Benim amacım yol göstermek ve yolda kalanların elinden tutmak olacak 10 yıllık bir birikimim var tanışınca cv mi ve derecelerimi gruptaki arkadaşlar görecek. Isteyen varsa şimdi mesaj atsın telefon numarasını grubumuzu kuralim
-
@Yılmak-Yok merhaba rica etsem beni de dahil edebilir misiniz acaba
-
@gizem33 numaranızı özelden atabilir misiniz
-
Dâhil olmak isteyen arkadaşlar özelden telefon numaralarını mesaj atabilir mi acaba
-
@Yılmak-Yok. Merhaba, niyetiniz belki iyidir ama telefon numarasını böyle bir ortamda tanımadığım biriyle paylaşmak ne kadar doğru. Bunun yerine facebook grubu kurmak daha iyi olmaz mı ?
-
@Yılmak-Yok arkadasim beni de alirmisin whatssapp grubuna lutfenn
-
@Aslan-Reyiz hocam gene rahatsız edeceğim Kusuruma bakma ama bir sorum daha olacaktı külliyat idari hakimlik güncel soru bankasI hakkındaki düşüncelerin nedir inceleme fırsatın oldumu
-
@Yılmak-Yok hocam dahil olmak isterim.
-
@Mehmetemir çok teşekkür ederim hocam ...
-
@Victory-Carleone hocam incelemedim ama orta derece bir kitaptır ama monopol sınav için daha idealdir.Justice de biraz ayrıntılıdır ama sağlamdır ve sınavın üstündedir.
-
Daha önce soruldu mu bilmiyorum monopolun idari kitabı güncel değil bunun yerine adli kitabını alsam aynı soruları mı içeriyor acaba ?
-
@Aslan-Reyiz eyvallah teşekkür ederim
-
Arkadaşlar sizi bahsi geçen gruba ekleyen oldu mu ?
-
@Aslan-Reyiz idari yargı hakimliği için Akdemi soru bankasi sizce nasıl hocam
-
@Gizemmm hocam incelemedim ama baya emek verilmiş bir kitaba benziyor kullanan varsa forumda yardımcı olabilir.Vergi tvs kısmına ayrı bir önem verilmiş.