29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim
-
@Hayaller71 monopol ve bir de çıkmış sorular alsam yeterli olur mu sizce, bir de bu soru bankalarına ek olarak ayrı vergi için soru bankası almak gerekir mi sizce????
-
@birsorumolacaktı çıkmış hariç 3 soru bankası olması lazım bence vergi içinde yine ayrı olmalı diye düşünüyorum en önemlisi vergi diyebilirim.
-
@birsorumolacaktı monopol+ çıkmış işinizi görür,vergi icin ekstra kaynak gerekli bence matrah i çözmenizi tavsiye ederim,bol bol da kanun
-
Hakimlik kampı medeni PDF si olan varsa atabilir mi ?
-
justice ve konsensus soru bankası olarak iki kere dönsek yeterli olur mu konu çalışma dışında
-
Arkadaşlar tarih için kısa ve öz bi notu olan var mı ya da kaynak tavsiyesi ? Fetihname var ama o da çok ayrıntı gibi geldi bana . Yoksa ideal mi fetihname ?
-
@olursaolur idari yargı monopol soru bankasi geçen senenin var elimde yenisini almama gerek var mı ?
-
@Gizemmm hocam zaten en son baskısı kasım 2018.idari yargi icin bu yıl baskı yapmadılar ama adli icin yeni baskı yapıldı yakın zamanda dilerseniz adli sini alıp ilgili kısımları çözebilirsiniz
-
Vergi hukuku için kanunları gib sayfasındaki mevzuat bölümünden de çalışmanızı tavsiye ederim.
-
Arkadaslar alesta idare hukuku kitabini tavsiye eder misiniz
-
@olursaolur hocam deneme için öneriniz var mı ?
-
@kartalyürekli data kitabı kullanıyorum.kpss için dershane notunu kullanmıştım. kaymakamlık için ve diğer kurum sınavları için detaylı oldugunu düşünuyorum datanın.
-
@Aslan-Reyiz çok sağolasın kardeşim tabiki ederim
-
Arkadaslar ozel hukuklar icin hangi soru bankasını tavsiye edersiniz? Monopol gibi fazla detay kitapların dışında.
-
@Gizemmm Monopol'ün 10 lü denemesini çözmüştüm gecen yıl güzeldi ama git gide zorlasıyodu ilk 5 6 denemesi sınav formatında tavsiye ederim diğer denemeler hakkında bilgim yok ne yazık ki nasip olursa bu yil A kadronun denemesine de bakacam erken bitirirsem yazarim buraya hocam
-
@olursaolur Teşekkür ederim hocam tavsiye lerini zi bekliyoruz Allah razı olsun
-
Arkadaşlar en son kazananlar başladı değil mi? Şimdi napıyosunuz mesela yazıp bize biraz motivasyon olur musunuz
-
İyi akşamlar herkese. Mülakatta referansın önemini biliyorum ama yazili sinavda birinci olmuş adaya komisyon daha esnek davraniyor mu acaba, bu tür bi teamül falan var midir?
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin ben son 3 sınavdır ilk ona girmeme rağmen maalesef evleniyorum. Bu sene farklı bir karar aldım. Isteli on arkadaş ile grup krup mentorluk yapacagim kaynak not ve hap bilgi acisindan yardim edecegim istekli arkadaslar ozelden mesaj atabilir