29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Aslan-Reyiz Hocam İdare ve Anayasa için de notlarınız var mı?
-
@ooz maalesef hocam.
-
Yeni gelen konuları hangi kaynaktan çalışmayı düşünüyorsunuz
-
@krblt yeni gelen konu?
-
@FC-Real-GDP Tebrikler, bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler çok iyi olmuş
-
Arkadaşlar monopol idari hakimlik soru bankası aldım 4 gün önce ve kapağını dahi açmak nasip olmadı isteyene uygun fiyata bırakmayi düşünüyorum özelden yazabilirsiniz
-
@Aslan-Reyiz borçlar medeni vs 40-50 sayfalık notlardan çalışmak yeterli mi?
-
Daha önce sınava giren arkadaşlar medeni borçlar için tan tahsin zapata almıştım temelim az çok vardı. Ama sizce fazla ayrıntı mı olur zaman kaybı mı olur?
-
Arkadaşlar lütfen özel ve kamu için bir soru bankası önerir misiniz. Kimi justice gereksiz ayrıntı demiş kimi monopolün özeli kotü demiş kimi tensip demiş. O kadar kararsız kaldım ki bir yardım etseniz
-
@Su28A güncel değil hocam o baskı
-
@birsorumolacaktı monopol Justice kesinlikle alınmalı bence monopolü de kpss alın çünkü o güncel kpss olduğuna bakmayın adli idari sorularıyla aynı kapağında kpss yazıyor sadece
-
arkadaşlar idari yargi için themis 2018 basim var elimde. bunu guncellemem gerekir mi?
bir de anlasilir medeni hukuk konu anlatımı onerir misiniz? esyada özellikle problemim var. cok uzun olmayan hangi kaynağı önerirsiniz?
-
@mrvblkk kpss geçmişiniz varsa o not "tekrar ve hatırlama" amaçlıdır.Sonrasında çok soru çözerek halledebilirsiniz.Yok ben saydığınız kaynaklardan çalışcam derseniz mehmet remzi borçlar genel hükümleri öneririm.Zapata da alternatifidir.
-
@mrvblkk hakimlik kampının medenisi güzel zapata hocanın kitabının özeti mahiyetinde, kullanabilirsiniz bu sene de zapatanın kalın kitabından çalıştım vaktim olduğu için. Geçen sene 7/7 yapmıştım sadece o nota çalışarak ve çıkmış soruları çözerek ️(Hakimlik kampının borçlar ve cezasına da bakabilirsiniz)
-
@Su28A basım yılı kaç?
-
@Aslan-Reyiz iyi günler hocam vergiye kanun ve sertkan hocanın soru çözümü çalışmayı düşünüyorum konu için ayrıca kitapta alacağım ancak nurettin hocayımı yoksa vergi atlasınımı önerirsiniz
-
@Victory-Carleone vergi atlası konu kitabı kanunu çok iyi şekilde işlemiş tablolu yeterli olur + sertkan matrah soru yeterli olur.Ekstra soru bankası için safa hocanın izahat özgün soru bankasını öneririm.Nurettin hoca iyidir ama atlas sınava yöneliktir.
-
@hakimehanımm Allah razı olsun
-
@johnash 10.basim Kasım 2018
-
@Su28A güncellenmiş 10.baski