29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim hocam
-
Arkadaslar herkese kolay gelsin. İktisat mezunuyum ve sanırım yeterince hukuk dersi almadım. Eşya hukuku ve uluslararası hukuk aldım sadece. Sizce sınava girme şansım var mı
-
@ank3435 iki ders yeterli sınava girebilirsiniz fakat sınav dersleri hakkında bilginiz yada alt yapınız var mı ?
-
@ysn06 evet hocam kpss alt yapım var, teşekkür ederim bu arada
-
@ysn06 beni alan olmadı?
-
@ank3435 Hocam öyleyse çalışmaya başlayın en azından denemiş olursunuz kaç puan alacağınızı görürsünüz, ben öyle yapacağım
-
@mrvblkk kimseyi almamış o yüzden sordum açıkçası tedirgin oldum, hemen atladık not paylaşacağım deyince
-
Selamlar, hukuk fakültesi mezunu birisi iktisat ve maliye’den hangi kaynağı (Özet nitelikli notlar) önerirsiniz. Amacım sınavda çıkacak 7 soru için en azından aşinalık yaratmak.
-
@clapton KPSS A Grubu Mikro ve Makro İktisat Video Ders Notları Benim Hocam Yayınları nın var
-
@clapton Benim Hocam Maliye de var
-
@clapton, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Selamlar, hukuk fakültesi mezunu birisi iktisat ve maliye’den hangi kaynağı (Özet nitelikli notlar) önerirsiniz. Amacım sınavda çıkacak 7 soru için en azından aşinalık yaratmak.
@clapton, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Hukuk mezunuysaniz adli ye girin , idari yargida sizi yerler
-
@clapton murat yayınlarının öğretmenin ders notları var
-
-
Hadi bakalım bir vergi hukuku sorusu geliyor.
- İşe başlamayı bildirmemek
- Fatura vermemek
- Fatura almamak
- Bilgi vermemek
Yukarıdaki durumlardan hangisi ya da hangileri 213 sayılı vuk'a göre özel usulsüzlük cezasını gerektirir?
Yalnız 1
1 ve 2
2, 3 ve 4
1 ve 4
Hepsi
-
@ysn06
Çok teşekkür ederim@BağımsızMüfettiş hakeden kazansın :))
-
@RootofAllEvil 2,3,4
-
Arkadaşlar vergiye nasıl çalışıyorsunuz? Çalışma tarzınız nasıl? Ben bi türlü oturtamıyorum vergiyi. Fikir verebilecek olan varsa çok makbule geçer
-
@Yılmak-Yok hocam.ozelden mesaj atar misinz
-
@hira6161 hocam 213 sayılı vergi kanununu 6183 AATUHK mutlaka okuyun çünkü birebir oradan geliyor sorular. Vergi atlası kitabınında sınava uygun bir şekilde sistematik anlatımıda kavramanıza yardımcı olur. Matrah soru bankasınıda çözerseniz yeterli olur. Bol bol tekrar yapmak kilit noktasıdır.
-
@hira6161 vergi atlasına çalışmanızı tavsiye ederim tablolu +matrah cıkmış sorular.