29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@epikür paylastigin sacma sapan bi haber. Metnin yarisi var yarisi yok . Boyle bos seylerle burayi mesgul etme!
-
@hira6161 Teşekkür ederim
-
@BağımsızMüfettiş, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@epikür paylastigin sacma sapan bi haber. Metnin yarisi var yarisi yok . Boyle bos seylerle burayi mesgul etme!
İnsanlarla bu üslup ile konuşmak sana bir şey kazandırmaz dostum. Ayrıca bu kadar yeni bir üyeyken mekanın sahibi havasında konuşma yapmana sebep olacak özgüvene sahip olman da takdire şayan! İnsanlar bilmediklerini, kafasına takılanları sormak için buradalar zaten önemli olan onlara yardımcı olmak tepeden bakıp azarlamak değil.
-
@Estevez he
-
@BağımsızMüfettiş burada kimseyi eleştirmek belki hiçbirimizin hakkı değil ama bu arkadaş yazdıklarından anlaşılan hukuk fakültesi mezunu avukat, hakim, savcı ya da denetmen her ne ise bir meslek sahibi olacak ama önemli olanın iyi bir meslek sahibi olmaktan önce iyi insan olabilmenin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seren örneklerden sadece bir tanesi o yüzden genç arkadaşlara tavsiyem böyle örneklere dikkat etmeniz ve hayatınızı şekillendirirken sadece kariyer odaklı olmamanızdır.
-
@hira6161 sizce vergi için matrah soru bankasi ve matrah konu anlatimi kitapları yeterli olur mu
-
@Gizemmm ben vergi atlası kullanıyorum. Memnunum. Ama şöyle matrahıda çok tavsiye eden var. Matrah yada vergi atlası alabilirsiniz. Bide geçen seneki sorulara baktığımızda hep kanun üzerinden gitmiş zaten. Vergi atlası veya matrah+kanun+soru yeterli olur bence. Şahsen ben öyle yapacağım
-
@Gizemmm kanunu kesinlikle ihmal etmeyin. İnanın ben vergide çok sıkıntı yaşıyorum. Hala bir şeyleri oturtabilmiş değilim. Ama bana fikrimi sorarsanız asıl kaynak kanun.
-
@hira6161 vergi atlasini da duydum matrahi da. Peki vergi atlasinda kanun maddeleri yer alıyor mu acaba? Bilmediğim için soruyorum size... Benim de eksiklerim var. Sağlam kaynakları araştırırarak almak istiyorum.
-
@aishe Evet. Tablolar şeklide gitmiş. Anlatımı ve dili gayet güzel. Amme alacaklarının tahsil usulüde dahil. Değişiklikler nasıldır bilgim yok. Fakat şöyle ki vergi atlasında son baskı nisan 2019. Matrahta bildiğim kadarıyla haziran 2019. Matrahta çok tavsiye edildi vergi atlasıda. Bende vergi atlasını tercih ettim. Vergide bu ikisinden başka hiç tavsiye edilen kaynak duymadım açıkçası. Sizde ikisinden birini tercih edebilirsiniz
-
@hira6161 şuana kadar en çok duyduğum Matrah oldu... Vergi atlasini da yeni duydum. Yakın çevremde de bu kitabı alıp bitiren olmayınca haliyle tereddüt ettim. Bu kitabı alıp inceleme şansım da olmamıştı. Çok teşekkür ediyorum size. Allah kolaylıklar versin
-
@aishe rica ediyorum ne demek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
.................
-
@hira6161 teşekkür ederim
-
Arkadaşlar medeni kanunda bütün maddelere bakmamıza gerek var mı yoksa sadece bi kısma kadar mı bakmamız gerek? Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
-
@hira6161 en azindan konu çalışırken bahsi geçen maddeleri yıldızlayın hocam onları okuyun
-
@olursaolur çok mantıklı. Teşekkür ediyorum diğer türlü içinden çıkamazdım
-
@hira6161 rica ederim iyi çalışmalar:)
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@hira6161 eşya hariç hepsini okuyun eşya karşık ve uzun kendi notunuxdan bakın