29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar iyukta themis alacaktım fakat yeni baskısı yok alesta ve ahmet nohutçu hocasından ders notları arasında kaldım sizce hangisini alayım?
-
@johnash, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar iyukta themis alacaktım fakat yeni baskısı yok alesta ve ahmet nohutçu hocasından ders notları arasında kaldım sizce hangisini alayım?
Arkadaslar zaman kısa cok kalın kıtaplara gerek yok.Özellıkle ceza veıyukta ınanın kıtaba gerek yok.kanun ındırın acıklamalı soru cozun yeterlı..
-
Bu monopolün hızlandırılmış hakimlik kursu var fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba ayrıca faydası olur mu ki ? 16 ekimde başlayacakmış
-
@Estevez 2800 lira hocam hepsi anlaşmış sanki fiyatlarda yada 3000 lira idi şimdi tam hatırlayamadım ikisinden biri ayrıca dersleri mülkiyede vereceklermiş sayı 35-40 ın üstüne çıkarsa bizzat gidip görüştüm bunları söylediler ama sayı az olursa kızılayda kendi dersanelerinin iiçinde vereceklermiş ayrıca derler hemen hemen haftanın hergünü cumartesi pazar tam gün hafta içide hocaların müsaitliğine göre bende düşündüm ama hem iş hem kurs kendi kendime çalışmaya vakit kalmayacağı için vaz geçtim eğer hali hazırda çalışmıyorsan ve temelin yok ise mantıklı olabilir ama çalışıyorsan bana mantıklı gelmedi
-
@Victory-Carleone eyvallah hocam çok sağolasın. Yok haftaiçi çalışıyorum zaten bu yıl sınava da girmiştim zaten temel var çok şükür ama tekrar için iyi olur diye düşünmüştüm fiyatı da çok pahalı değilse ayrıca iyuk medeni usul falan güncel olarak çalışırım iyi olur diye düşünüyordum. Diğer derslere youtube üzerinden video izleyerek bakıyorum ayrıca elimde 2017 değişikliklerine göre kitaplar var onlardan soru falan bakıyorum ama yeni baskı soru bankası almayı düşünüyorum bir de değişiklikler için kanunlardan çalışmayı düşünüyorum bilemedim ne derece faydalı olur.
-
@Estevez 2800 lira dediler sordum
-
@Estevez 2800 lira bence çok para. Ev de tekrar yapın son zaman da hızlandırırsınız. Kanun soru çözümü vb.
-
@kendinehakime ben seneye sınava gireceğim zaman konusunda sıkıntım yok sadece kanun okuyunca soyut kalıyo işin mantığınıda öğrenmek istiyorum bu yüzden sormuştum
-
@ysn06 eyvallah hocam bence de çok valla elimden geldiğince sınava kadar konuları yetiştirip soru bakmaya çalışacağım
-
İyi günler arkadaşlar, güncel değişikliklerin olduğu bir link lazım, varsa yardımcı olabilir misiniz
-
İyi günler arkadaşlar, Metin hocanın kamu hukuku kitabı var son viraj diye çözdünüz mü yada inceleyen var mı? Nasıl değerlendirirsiniz?
-
Vergi hukuku için kaynak olarak gelir uzmanlığı yeterlik sınavına yönelik hazırlanmış uzmanın soru bankasını da alabilirsiniz. Soru-cevaplarla konu tekrarı yapılıp ardından her vergi kanunu için çözümlü test hazırlanmış. Hakimlik için vergi usul, gelir ve 6183 sayılı kanunlar yeterli oluyor zaten
-
Çıkmış sorular için tensip mi konsensus mu açıklamalar açısından iyidir ?
-
Ekim 2018 den sonra iyukta çok değişiklik oldu mu arkadaşlar??
-
arkadaşlar merhaba, türk vergi sistemini çalışmamız gerekir mi? tvs ağırlığı ne kadardır sınavda?
-
@cagdasip tvs çıkmadı 18 de vuk geldi
-
@johnash yok hocam
-
@kemankeşş teşekkür ederim. tvs içindekiler kısmında gelir vergisi gördüm o yüzden sormak ihtiyacı duydum
-
@cagdasip yine de bakın geçmiş yıllar da soruldu tvs den
-
Tvsden soru gelmez ama hadi gelmiş olsun diyelim gelir vergisi kanunundan çıkar. Onda da gelirin tanımı ve unsurları, bu unsurlara giren kazançların hangi kazançlar olduğu, olursa da beyan ve ödeme zamanlarını sorulur
Taş çatlasın 2 soru çıkar