29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Akademi soru bankası hataları var. Duzeltme PDF yayınlandı mı acaba
-
MÜESSİR ADLİ İDARİ HAKİMLİK ÇIKMIŞ SORU BANKASI – EYLÜL 2019 BASKI
GÜNCELLEME VE DÜZELTME EKİ Versiyon 1.0.https://dosya.co/ynkadw1k10l0/MÜESSİR_GÜNCELLEME_VE_DÜZELTME_EKİ_Versiyon_1.0..-1.pdf.html
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
MÜESSİR ADLİ İDARİ HAKİMLİK ÇIKMIŞ SORU BANKASI – EYLÜL 2019 BASKI
GÜNCELLEME VE DÜZELTME EKİ Versiyon 1.0.https://dosya.co/ynkadw1k10l0/MÜESSİR_GÜNCELLEME_VE_DÜZELTME_EKİ_Versiyon_1.0..-1.pdf.html
-
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, themis idari yargı 2018 basım sizce almalı mıyım 2019 baskısı gelmedi daha ve siz ne önerirsiniz ne yapmalıyım kamu hukukunda themis anlatım tarzı hosuma gidio acıkcası ama idari yargı 2018 basım olunca bir an tereddüte kaldım
-
@Aslan-Reyiz merhaba hocam dosyayı indiremiyorum dosya yükle çıkıyor sayfa şeklinde
-
@birsorumolacaktı elimde Şubat 2018 idari yargı konu anlatımlı kitabı var geçen yılda bu kitaptan çalıştım bu yılda bu kitaptan çalışmaya devam ediyorum. 2019 baskı Justice ile paralel götürüyorum herhangi bir eksiklik yok. Lakin kanun okumanız da göz ardı etmeyin eskaza eksiklik olursa sebebi olmak istemem.
İyi çalışmalar -
Teşekkür ederim yani 2018 Ekim baskısı da iş görür bnce iyuk ile beraber
-
Merhaba dostlar,
Müessir çıkmış sorular kitabını çözen ,elinde olan var mıdır? Özelikle konsensusla karşılaştırırsak nasıl buluyorsunuz? İkisinden birini tercih edecegim çünkü. Şu da kafamı kurcalıyor ki konsensusta geçen yıl hatalar vardı,pek elim gitmiyor ona.Siz ne dersiniz ? -
bu kota muhabbeti tüm çalışma motivasyonumu katletti.
-
@hussle etmesin hocam geçen dönem kaldırılmış dahi olsa yine %20 şeklinde uygulanıyordu.Nitekim son sınavda kazanan iibfli sayısı fazla olmasına rağmen yine hukukçular tercih edilmiş.Bakanlık,akademi ve hsk çevresi bize sıcak bakmıyor o nedenle tekrar yasal olarak düzenlendi.İyi çalışmalar.
-
@Aslan-Reyiz
zaten şurda çatlaya çatlaya çalışıyoruz.en ufak şey motivasyonu kırıyor. referans bile yok.işsizlik alışkanlık olmuş kaç yaşında hala ders çalışıyoruz.
haftasonu yok ara yok sabah uyan akşama kadar başın ağrıyıp miden bulanıncaya kadar çalış. ve bu döngüde istekli kalmaya çabalarken sureklı olumsuz haber gelsın.bu işe başlarken b planı yapmayacağım dedim. tek plan var ve sadece ona odaklanacagım dıye.
şimdi kanunu okur okumaz elim iş arama sitelerine gitti
beyin en ufak şeyde direkt b planı ihtiyacı duyuyor çünkü p48 88le acıkta kalıcam gibi.
3-5 ilana baktım ortalama 4000 kişi başvurmuş vasat ilanlara geri kapadım.
şimdi 20 kişiden biri ol. uykuda bile kanun sayıklıyorum artık. -
@hussle haklısın hocam ne denir ki.Ama p48 in iyi yds yoksa ona yönel .Ayrıca 2020 için p3 kasabilirsin, b planı ,alan puanın iyi.Hakimliğe de tam gaz devam derim.
-
ydsm 85 ama issizlige engel değil:)
ama hsk ya iki çift lafım var. demek %20 istiyorsunuz
o zaman bende şöyle diyorum
bugünden itibaren sınava kadar kemiksiz 12 saate çıkarıyorum.
artık sabah 4 de kalkıcam. hadi eyv
-
@Aslan-Reyiz hocam ilan güncellenmezse bu sene de kotanın uygulanmama gibi bir durumu olabilir mi sizce ?
-
Arkadaşlar medeni usul için kodakoglu dışında önerecek başka kitap var mıdır baya kalın geldi de daha sade anlatımlı bir kitap var mı sizin çalıştığınız, yardımcı olabilir misiniz
-
@birsorumolacaktı kanun okuyun
-
medeni usul için ebru çorbacıoğlu’bu öneriyorlar. Ondan çalışan var mı?
-
@birsorumolacaktı 6100 sayılı kanun+sertkan hocanın medeni usul soru bankası
-
@dust7 olabilir hocam.
-
Geçen sene iptal edilen sorular nelerdi arkadaşlar bilgisi olan bi paylaşabilir mi?