29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Başvurular yarın mı başlıyor 31 ekimde mi?
-
@yourdreams nafaka ve şart işlem sorusu
-
@Aslan-Reyiz hocam sertkan hocanin kitabinida denedim yinede oturmdadı hmk nasıl yol izlemeliyiz?Halbuki icra iflasım cok iyidir
-
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunları için hangi belgeleri hangi tarihlerde göndermemiz gerekiyor bilen birisi yardımcı olabilirmi
-
@zenginmemur oturması lazım ama :)) tekrar edin bolca
-
@Aslan-Reyiz hocam hmk zor bir ders hocam.Geçen yılki sorular aslında orta seviyede gelmiş.Bakalım hakimlik ilani tekrar derse oturmam için bir vesile oldu yoksa aylardır kitap yüzu açmadım hmk ile başladım ama hemen uçtu bilgiler.
-
Hmkyı themiestan çalıştım. Mantık oturduktan sonra kanun çok akıcı bir şekilde ilerliyor. direk kanundan okumaya başlayınca uçucu oluyordu bilgiler. O yüzden konu anlatımlı bir kitaba çalışmakta yarar var. Fakat biraz zaman alıcı.
-
@yılmaz hocam hepimiz 2018 sınavını kazanan adaylarız ve 100 kişilik kontenjan doldurulmuş.
-
@Gresham-T hocam eğitim 1 yıl olacak. eğitimin 3,5 ayı 2 parça şeklinde akademide olacak, geri kalan 8,5 ay idare ve vergi, bölge idare mahkemesi, danıştay ve zaman kalırsa 15 günlük valilik stajı var bu 2 yılın aynı içinde. eğitimin bitimiyle atama arasında bazen 2-4 ay arası boşluk olabiyormuş. o ara ne yapılıyor bilmiyorum.
-
@merasim34 hocam net maaş 5497 TL. 200 lira bes kesintisi var. bes iptal edilirse düz hesap maaş 5700 TL şu anda.
-
@FC-Real-GDP 100 kişilik idari de kac iibf li almislar acaba
-
Tüm konular nasıl yetişecek hiç bilmiyorum sizde hakkıyla çalışılabilir mı . Bugün niyeyse biraz depresifim
-
arkadaşlar diploma ve transkript belgesinin teslim tarihleri ne zaman başlıyor ?
-
-
@FC-Real-GDP çok teşekkür ederim
-
@albertcamus teşekkürler.
-
@BatmanDarkNight hocam tam sayıyı bilmiyorum ama en az 60-70 kişi iibfli.
-
Arkadaşlar medeni usulde senetle ispatta senedin değeri en az ne kadar olmalı güncel haliyle?
-
@FC-Real-GDP hocam geçenki açıklamalarınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak daha çok erken ama şu an gördüğünüz kadarıyla meslek için neler söylersiniz saygınlığı, çalışma şartları, imkanları vs olarak. Genel gorusunuzu merak ettim hep o hayellerdeki hakimlik imajıyla uyuşuyor mu yani
-
@Gresham-T HMK Madde 200, Vergi usul kanunu 503 sayılı genel tebliği güncelleme katsayısı.