29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@idarihakimmm hocam geçen yıl ben de başvurdum transkript ve diplomadan başka başvuru belgesi vardı diye hatırlıyorum ama bu sene başvuru koşullarında transkript ve diploma yazıyor nasıl yapsak bilemedim
-
@dust7 bende kılavuzda sadece ikisini görünce kararsız kaldım hocam ... birde nüfus cüzdanı fotokobi götürmüştük sanki ... yanlış mı hatırlıyorum
-
@idarihakimmm olabilir hocam tam hatırlayamadım Yine götürsek mi acaba aynı belgeleri ne olur ne olmaz diye
-
@dust7 başvuru da yanımıza alırız hocam net olarak bilen bir arkadaş cevap vermezse
-
Merhaba arkadaşlar
Geçen yıl başvuru yaparken de sınav başvuru evrakı kimlik fotokopisi istendiğine dair söylentiler vardı lakin görevli sadece diploma ve transkriptin asıllarıyla birlikle birer tane fotokopisi olmasının yeterli olduğunu asıllarının olmaması halinde noter onaylı örneklerinin olması gerektiğini belirtmişti. Yani sadece diploma ve transkript yeterli olacaktır. İyi çalışmalar -
@dust7 geçen sene transkript diploma kimlik bir de başvuru belgesi gönerdim
-
Gönderen var mı başvuralar hala başlamadı da ösym yi mi bekleyeceğiz
-
@kemankeşş hocam bu sene başvuru belgesi yayınlandı mı peki
-
@dust7 şu an hiçbir gelişme yok ais e filan bakıyorum birşey yok
-
Arkadaşlar merhaba bir konuda yardım etseniz, idari yargı dersi için themis dışında hangi kaynak önerirsiniz??? Alesta var fakat çok ince geldi ve sonuna danıştay kanunu vs koymuş, metin kayanın kitabı ince fakat daha güzel geldi. Siz nasıl çalışıyorsunuz bir öneri verseniz themis daha son baskısı çıkmamış ve kitap alıp başlamam lazım
-
@birsorumolacaktı ahmet nohutcu alabilirsiniz
-
İlk başvuru günü bitmek üzere ama hala ÖSYM sitesinde bir gelişme yok.
-
Sistem hala açılmadı saat 14 te tekrar bakacağım.
-
@olursaolur yok onu kullandım memnun kalmadım başka önerileriniz var mıdır
-
@RootofAllEvil aynen hocam 14 de başlıyoruz Allahın izniyle
-
İnternet başvuruları için sistem açılmış, hayırlısı olsun. Ancak ÖSYM merkezinden yapılacak başvurular için başvuru formu ve başvuru merkezleri listesi hala yok.
-
Arkadaşlar başvuruyu yaptım ben. Ücretini ödedikten sonra başvuru kayıt belgesi çıktısıyla transkript ve diplomayla birlikte C. Başsavcılığına gideceğim değil mi? Onaylattıktan sonrada ptt den gönderince işlem tamamlanıyor bildiğim kadarıyla?
-
İş hukuku 5 soru.Borçlar,Ceza,CMK,İcra,Ticaret 6 soru olmuş arkadaşlar.Bu değişiklik adlı yargı hâkimliği için geçerli arkadaşlar.İdari yargıdan giren arkadaşların kafaları karışmasın.Herkes için hayırlı uğurlu olsun inşallah.
-
Arkadaşlar merhaba idari hakimlik için başvuru formunu indirebilen var mı ?
-
@delikupeli başvuru formu derken?