29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kiziroğluhey Estağfurullah insanlık hali Evet hocam iş hukuku var sınavda, bakanlık artık yürürlükte olan kanun hükümlerine dayanarak ilanı güncelledi. Soru sayısını ise yarın sınav kılavuzunda göreceğiz.
-
@Godot hocam size mesaj attım bakma imkanınız var mı
-
Arkadaşlar hukuk mezunu olmayanlardan bir takım belgeler isteniyordu acaba transkriptin fotokopisi yeterli olur mu Aslı gibidir diye ibareye gerek var mı
-
@muzgor hocam giderken diploma ve transkriptin aslını da götürmeniz gerek ... ona bakarak fotokobiyi adliye de Aslı gibi diye onaylıyorlar ...
-
@idarihakimmm yani illa Aslı gibidir yaptırmama gerçek yok fotokopi alıp adliyeye gitmek yeterli orda ikisini de Aslı gibidir yapıyorlar galiba mühürleyip
-
@muzgor evet hocam yapıyorlar ... geçen yıl memur asli gibidir diye muhurlemıstı fotokopileri başvurumda ... ama yanınıza belgelerin orijinallerini almayı unutmayın ..
-
Arkadaşlar başvuru ücretini yatırmadan belgeleri göndermeye gitsek bir sıkıntı olur mu acaba ?
-
@olumlu-düşün @kendinehakime bende themis var ... geçen yıl memnun kalmıştım ... size de tavsiye ederim ...
-
Arkadaşlar transkript ve diplomadan başka hangi belgeleri götürmemiz gerekiyor ... geçen yıl ÖSYM başvuru belgesini de götürmüştük yanlış hatırlamıyorsam nüfus cüzdanı fotokopiside vardı ... tam olarak götürmemiz gereken belgeler hakkımda bilgisi olan var mı ?
-
Merhaba, ÖSYM nin sitesinde hala başvuru formu ve başvuru merkezleri yayınlanmamış gözüküyor. Son sınavdaki başvuru formu ile işlem yapabilir miyiz acaba ya da beklemeye devam mı edeceğiz?
-
Sistem açılmadan ve ücret ödenmeden belge işlemlerini halledebilir miyiz acaba ?
-
@ücüncütekil siz doğrudan internet aracılığı ile başvuru yapacaksınız sanırım. Sistem internet başvurusu için de açılmadı mı ? Ben başvuru merkezinden yapacağım ama başvuru merkezlerini ve başvuru formunu sistemde hala göremiyorum. Henüz tüm başvurular için sistem açılmamış olabilir mi? İlk kez başvuru yapacağım içim bir şeyi kaçırmak istemiyorum
-
@idarihakimmm daha başvuru klavuzu filan hiçbir şey yayınlanmamış
-
Bugün tahmini kaçta açılır başvurular?
-
Seneye için yani 2020 de yapılacak idari hakimliktede ön sınav yapılacak mı yoksa sadece adli hakimliği mi ilgilendiriyor kafamı karıştırdı bilgisi olan söylerse çok sevinirim
-
@idarihakimmm tamam çok teşekkür ederim..
-
@idarihakimmm hocam elimde orijinal transkript belgem var bunun fotokopisini cekip gondersem olur mu? Yoksa noterden çoğaltıp onu mu gondermem gerekiyor? Ayrıca noterde çoğaltma ücretiyle ilgili bilgisi olan varsa paylasabilir mi ?
-
-
@sinavsinavsinav hocam adliyeye gittiğinizde , başvuru yapacağınız memura fotokobiyi asli gibi diye onaylatın... kabul ediliyor ... geçen yıl ben fotokobi ile başvurdum ... noterde boşu boşuna paranızı harcamayın ..
-
@kemankeşş hocam bende onu araştırdım bulamayınca buraya danışmak istedim ... ben geçen yıl başvurdum ama net olarak hatırlayamıyorum hangi belgeleri götürdüğümü