29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@hira6161 adalet bakanlığı personel genel müdürlüğünün sitesinden indirilen
-
@aysegul hocam bu sene adliyeye onaylatmamiz gereken belgeler nelerdir idari hakimlik için
-
@delikupeli adliyelerden başvuru yaparken transkript ve diploma ayrıca başvuru formu göndereceğiz değil mi hocam?
-
Başvuru formu ilan da yazıyor mu şart mı
-
@kemankeşş @kemankeşş ilanda yazmıyor ama pgm.adalet sitesinde idari yargı yazılı sınavı için başvuru formu var onu da yollayacağız sanırım? bilen varsa bilgilendirebilir mi? çünkü avukatlar için ayrıca forma var orada.
-
@Full-Time ben geçen sene gönderdim ama ösym kendi yayınlamıştı formu
-
@Full-Time onu net hatırlamıyorum
-
@kemankeşş bu konuyu açığa kavuşturmak lazım hocam ilanda sadece avukatlar için şart koyulmuş gibi anladım ben ama pgm sitesinde ayrıca bizler için de bir form koyulmuş ösym nin sitesi de işi iyice karıştırdı
-
@asalse üniversiteler başvuru merkezi zaten
-
@aysegul illa diploma örneği mi olmalı yoksa e devletten çıkarılan mezun belgesi de geçerli mi?
-
@birsorumolacaktı yok mudur yardım edecek olan
-
@birsorumolacaktı Monopolün kitabından çalışabilirsiniz gayet iyi bence.
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@birsorumolacaktı yok mudur yardım edecek olan
Yohtıır.
-
-
@roses maalesef bilmiyorum. Geçen yıl sadece diploma ve transkript örneği gönderdim.
-
1 aydır bu sınava çalışıyorm kota olayı çok canımı sıktı başka ilan da yok mod düşürüp çalışmayı bırakmaya değer mi sizce kafam çok karışık
-
Idari icin basburu yapacaklar sadece diploma ve transkript götürüyorlar adliyeye. Bunun disinda bi sey yok.
-
@klckyahilal Kota uygulaması bin yıllık kotasız alımların üzerine gelmedi. Kotasız zaten tek bir sınav oldu yakın vadede. Bir öncesindeki sınav kotalıydı yine. Kota varken mesleğe girmiş onlarca insan var. Hepsi de Reisi Cumhur yeğeni değil. Basit,
Hedefinizse çalışırsınız.
Değilse bırakırsınız.
Düz memurluk hazırlığı değil bu. Hedef sınavı. Hedefi olanlara bahane yoktur. -
@BatmanDarkNight kesin bilgi mi hocam? teşekkür ederim. onları gönderdikten sonra internetten ösym üzerinden başvurumuzu yapıyoruz ve para yatırıyoruz doğru mu?
-
Geçen sene aslı gibidirler ile gittim, "sana lazım olur la" biz onaylayak fotokopiyi dediler,sağ olsunlar. Bu sene yine o şekil gideceğim, bakalım ne olacak...