29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Godot haklısınız hocam
-
@Full-Time doğru. Basvuruyu once yapsaniz daha iyi. Cunku ilanda online basvuru yaotiktan sonra belge gonderilecek yazıyor
-
@BatmanDarkNight teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz hocam
-
İlk defa girmeyi düşünüp de ek ilanla vazgeçtiğim sınav olarak köşede dursun
-
Ben yaptım bugün başvuruyu. E devlet mezun belgesi ve transkript yeterli oldu arkadaşlar başka birşey istenmedi bilginize.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, tranakriptim temmuz 2018 tarihli onu versem problem olur mu?
-
@Marsiyal Hocam, eğer postayla yollamadıysanız, Kızılay'da yaptınız değil mi?
-
@ooz bir şey olmaz benimki 2016 tarihiydi
-
Eyvallah hocam
-
Arkadaşlar aday başvuru formuna yazmak için üniversite ve fakülte kodunu nereden bulacağız
-
Arkadaşlar idari yargı İçin 1 oturum seçiyoruz 216 tl ödüyoruz sonra diploma ve transkrip ile adliyeye gidiyoruz doğru mudur?
-
@sgkemekcisi evet doğrudur
-
@asalse hocam başvuru belgeniz de okulun ve lisans programının kodu var onu yazın
-
ben başvuru ekranı açılmadan başvuru yapmadan evrakları gönderdim sonra eve gelip başvuru yaptım acaba bir sıkıntı olur mu yoksa yarın tekrar mı göndersem yardım lütfen.
-
@kafes66 hocam ben de gündüz o şekil yaptım inşallah bir sorun olmaz belgelerin gitmesi zaman alıyor sonuçta bir sorun olacağını sanmıyorum
-
@jellinek teşekkür ederim
-
Şimdi 20 kişi için 15.000 kişi sınava mı girecek
-
@keynes5 galiba
-
@kemankeşş Hocam anlayamadım ?
-
@dust7 teşekkür ederim hocam sonuçta o kadar emek veriyoruz bu yüzden bi sorun olsun istemem kafayı yerim