29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sikilaccisamatha Bakanlık muhaberedeki görevli, evraklar üzerindeki gerekli kontrolleri tamamladıktan sonra sizi PTTye yönlendirerek hangi adrese göndereceğinizi daha önceden hazırlamış oldukları büyük zarfın üzerine kaşeler. Siz PTT aracılığıyla iadeli taahhütlü olarak görevlinin size verdiği evrakları postalayıp PTTden aldığınız makbuzu bakanlık muhabereye teslim edersiniz .İşleminiz eğer sıra yoksa maksimum 5 dakika sürer bu süreye postalama süreci de dahildir.
Başvuru formunun ne olduğu hususunda ise maalesef size yardımcı olamayacağım. -
@aysegul cok tesekkur ederim
-
@asalse Daha önceki sınav başvurularımdan baktım hocam
-
Suan adliyedeyim. Diploma fotokopio getirdim asli gibidir yapmiyorlarmis direk fotokopiyi yollarlarsa sorun yaşar miyim
-
Merhaba arkadaşlar başvuruyu şimdi yaptım ankarada olupta başvuru yapacak arkadaşlar diploma diploma fotokopisi ve transkrip fotokopisi yeterli başka hiçbir şey istemediker çok çabuk bitti işlem . İngilizce traskrip olayınıda sordum kabul ediyoruz dediler. iyi çalışmalar
-
@Victory-Carleone, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Merhaba arkadaşlar başvuruyu şimdi yaptım ankarada olupta başvuru yapacak arkadaşlar diploma diploma fotokopisi ve transkrip fotokopisi yeterli başka hiçbir şey istemediker çok çabuk bitti işlem . İngilizce traskrip olayınıda sordum kabul ediyoruz dediler. iyi çalışmalar
Diplomanın aslını görüp fotokopisine Aslı gibidir yapıyorlar mı
-
@sikilaccisamatha evet birşeyler yazıyotlar üstüne
-
ödeme yaparken kaç oturum seçiyoruz idari yargı için
-
1 oturum
-
@Victory-Carleone, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sikilaccisamatha evet birşeyler yazıyotlar üstüne
E devlet çıktısı oluyor mu
-
Ben e devlet imzalı geçiçi mezuniyet belgesinin fotokobisini yolladım geçen sene sorun olmamıştı bu sene de onu yolladım adliyedekiler olur mu bu falan denildi ama ilanda geçici mezuniyet belgesi ise kabul olunur yazıyor . Kafam karıştı . Geçen sene sorun olmadı bu sene de olmaz umarım ..
-
Kotaya sinirlenip başvurmayacağım dedim, tekrar sinirlenip başvurdum. Belki bir hukukçu elerim Bugun e devlet mezuniyet belgemi ve pdf şeklindeki transkriptimi götürdüm, her şey internetten yani. İngilizce transkript kabul ediliyor. Aldığınız hukuk derslerini fosforlu kalemle çiziyorlar. Bana bunlar olmaz denilmedi, umarım ileride bir sorun çıkmaz. Herkese kolaylıklar ve başarılar.
-
arkadaşlar aisten basvuru olmuyo demişti bir arkadaş ama ben az önce yaptım yani ilk lez başvuru yapıyom kpss gibi aynı işte ödeme dısı başvuru yaptım şimdi belgeler kaldı onları pazartsei halletcem nasipse ve transkriptmi e devletten alsam oluyo yni olemi
-
@Victory-Carleone Transkriptin aslını da götürdünüz mü? Ben de aslı yok okuldan alacağım mecbur. İstemiyorlarsa zaman kaybetmeyeyim boşuna.
-
@kpss1819 ben Ankara da elden yaptım başvuruyu ne transkript ne diploma orjinallere bakmadı hiç görevli
-
@emelktü oluyor
-
@ank3435 Bu arada hukukçu elemek derken tabii ki işin şakası arkadaşlar. Yanlış anlaşılmak istemem. Hukukçusu, siyasalcısı hepimiz eşit şartlarda gireceğiz, başarılı olan kazanacak. Kota da yeni bir şey değil, demek ki böyle uygun görülmüş. Bu yüzden başvurmaktan vazgeçmeyin. nasibimizde vardır, yoktur girince öğreneceğiz.
-
@kpss1819 aslını götürmedim almanıza gerek yok
-
Giresun adliyesinde başvuru yapılacak birimi bulamadilar şaka gibi
-
@prince77 Aynı sorunu ben de dün Adıyaman adliyesinde yaşadım hocam başvuruların başladığından bile haberleri yoktu adliyede bi oraya bi buraya yönlendirdiler beni küçük yerlerde oluyor bu sıkıntılar