29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@keynes5 millet aç aç diye bir karikatür vardı o aklıma geldi
-
@keynes5 kişilik ilan için girer ort 15.000 civarı aday, 20 kisilik İİBF kontejani için bu sayi 15.000'nin herhalde 7-8000'idir.
-
@Jaromi mezun olduğun okul ve bölüm yazıyor başvuru belgesinde okulun adı ve bölümün adının yanında 4 haneli kod var
-
@strtmn inşallah 300 de idari yargı olur da gerisini düşündünler bakalım
-
@kemankeşş yani İİBF olur inşallah 300 ü
-
@kemankeşş Eyvallah
-
@vico postayla yolladım hocam ben
-
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Sınava başvuru yapacağım ancak elimde ingilizce transkript var, herhangi bir sorun teskil eder mi ? Daha önce böyle başvuru yapmış veya bilgisi olan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum zira okulum sehirdisinda ve bu masrafa katlanicak param yok açıkçası -
@kemankeşş teşekkürler ama yine çözemedim Nereden bulacağım bu kodu, bendeki başvuru formunda 4 haneli doldurmam gereken kod bölümü var. Ama kodu bilmiyorum. Başvuru formunda da herhangi bir kod göremedim. Ayrı bir başvuru belgesi mi var bakmam gereken ?
-
@Jaromi kodu çözebildiniz mi ?
-
8000 i iibf li desek 1/400 az bir oran değil.
en azından piyangoyu tutturmaktan daha gerçekçi.işe girmekte piyangoyu tutturmak gibi olmaya başladı ya neyse.
-
Transkript ve diplomanın noter onaysız ve aslı ile değil fotokopi olarak postalanması da olur desin birisi:) ?
-
@tomjoad, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Sınava başvuru yapacağım ancak elimde ingilizce transkript var, herhangi bir sorun teskil eder mi ? Daha önce böyle başvuru yapmış veya bilgisi olan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum zira okulum sehirdisinda ve bu masrafa katlanicak param yok açıkçasıVar mıdır dostlar bilgisi olan
-
@tomjoad geçen yıl kabul edildiği söylenmişti diye hatırlıyorum hocam. Şahsi fikrim sorun olmaz fakat emin değilim geçen yılın forumuna bi bakın isterseniz.
-
@tomjoad bunu ben de merak ediyorum. onayli ancak ingilizce. kabul edilir mi?
-
@asalse hocam ais de ilk başta başvuru önizleme formu var ya parayı yatırmadan önce başvuru önizlemesi formu çıkıyor orada okul adı ve bölüm adı var onun yanında 4 haneli
-
Merhaba Arkadaşlar
Ankara dışında olanlar için süreci açıklayabilecek birisi var mı ?
ais.osym.gov.tr den basvuruyu yaptim ardindan ödemeyi gerçekleştirdim
-
@sikilaccisamatha başvuru süresi içinde, transkript ve diploma ile birlikte birer örnekleriyle bulunduğunuz ildeki adliye binasına gidip transkript ve diplomanızın örneklerini bakanlık muhabere birimi aracılığıyla Adalet Bakanlığına göndererek başvuru sürecini tamamlamış oluyorsunuz. İyi çalışmalar
-
@kemankeşş ben ilk kez başvuru yapacağım ve henüz şifrem olmadığı için ais den başvuru yapamıyorum, dolayısı ile oradan görmem mümkün değil. Doğrudan başvuru merkezi aracılığı ile başvuru yapacağım. ÖSYM nin sitesinden aldığım başvuru formunda da herhangi bir kod yok ne yazık ki. Yarın başvuru merkezine gidip oradan öğrenmeye çalışacağım. Kıymetli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Bol şans
-
@aysegul, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sikilaccisamatha başvuru süresi içinde, transkript ve diploma ile birlikte birer örnekleriyle bulunduğunuz ildeki adliye binasına gidip transkript ve diplomanızın örneklerini bakanlık muhabere birimi aracılığıyla Adalet Bakanlığına göndererek başvuru sürecini tamamlamış oluyorsunuz. İyi çalışmalar
Öncelikle tesekkur ederim. Peki o zaman posta yokuyla evrak gondermeye gerek yok o zaman degil mi?
Bir de aday basvuru formu nedir onuda doldurup teslim edecek miyiz?