29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@serkan1992 olur hocam ben öyle yaptımda 7 si son değilmiydi o konuda sorun olur mu bilmem
-
Ne başvuruymuş arkadaş her şey açık net olmasına rağmen soru yağdı.iyice memurlar nete çevirdiniz burayı
-
5018 sayili kanuna detaylı bir şekilde çalışmak gerekir mi acaba?
-
Bu idarî hakimliğe seneye iibfli olanlar on sınava gireceklerse bu kimleri kapsıyor 2019 ve sonraki kayıtları mi tesekkurler birde geçen sene kota yoktu neden bu sene kota oldu bilgisi olan bilgilendirsin lutfen
-
-
@Godot teşekkürler...
-
@Godot kardesim bu belgeler niye gonderliyor ben basvuruyu direk osymden yaptim birsey olurmu
-
@adanali01 Mezuniyet durumunuz ve yeteri kadar hukuk dersi alıp almadığınızın tespiti için hocam. Hukuk mezunları değil sadece iibf mezunları gönderiyor. Belge göndermeden de sınava giren olmuş daha önce ama riskli bi durum bence. Muhtemel bir başarı halinde mülakat aşamasında sorun olabilir.
-
Arkadaşlar, geçen yıl 100 kişilik kontenjan dolduruldu mu acaba? Bilen var mı?
-
Maliye ve iktisata bakmamak yanlıs bir tercih olur mu?
-
@Marsiyal Teşekkür ederim hocam ..
-
@Marsiyal hocam tvs hep mi az geliyor öyle yani 5,6 soru geldiği oldu mu
-
@Dumspirospero Doldu hocam.
-
Bir de arkadaşlar daha önce soruldu ise kusura bakmayın fakat tvs için çok bakmayın gibi öneriler gelmiş 1 veya 2 soru için evet ben de katılıyorum fakat hep mi böyle az gelmiş peki soru yoksa daha fazla geldiği olmuş mu, bir de hmk için sadece kanun ve bolsoru diyenler de olmuş fakat kanun ilk okuyunca baya havada kalıyor temeli olmayanlar için ve ben de 180 sayfa olan nohutçunun kitabını aldım en son kanun bakacağım, sizin yukarıda söylediklerime ek olarak tvs, hmk için önerileriniz nedir
-
@Godot peki gondermesek sorun olurmu
-
@Godot eyavallh reis
-
Arkadaslar düzenleme ortaklık payı en son kaç olmuştu?
-
@geliruzmani2013 %45 hocam
-
@kilici teşekkür ederim
-
@adanali01 Daha önce göndermeden sınava girenler çok olmuş dediklerine göre ama bugün son gündü zaten öyle değil mi ?