29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@periyan Konu+soru karışık şekilde işlenmiş kitap.Mesela bir konu bitince ardından çıkmış soruları koymuş.Kitap çok güzel fakat zaman kısıtlı olduğu için tereddütte kaldım.
-
@dust7 6100 sayılı kanun dışında hangi kanunlara bakmakta fayda var? bunu sormuştum aslında
-
@atabey27 tebligat kanunu ve arabuluculuk kanunu medeni usul hukuku için önem arz ediyor.
-
İibf 1 oturum mu 2 oturum mu arkadaşlar
-
Merhabalar benim bir sorum olacaktı. Ben 2015 yılında KHK ile kapatılan üniversitelerden birinden mezun oldum DGS ile geçiş yapmıştım ondan öncede Marmara yerel yönetimler okuyordum. Okulların durumu ve itibari şuan malum. Soruşturma geçirdiğim zaman çok şükür ne aileme ne bende ne yakın çevremde herhangi bir çıkacak kötü şey yok burdan mezun olmak hariç lakin bazen modum çok düşüyor boşa çalışıyorsun diyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir arkadaşlar.
-
Merhaba Arkadaşlar, başvuru için mezuniyet belgemi bulamadım. E-devletten mezun olduğuma dair belge alıp teslim etsem sıkıntı olur mu? Onaylı transkriptim var ama mezuniyet belgem yok.
-
Arkadaşlar, neden forumda iki üç sayfa dolaşıp merak ettiğiniz konularda yazılanlara göz atmıyorsunuz? Sadece sizin vaktiniz kıymetli gibi davranıyorsunuz ama artık yanıtı defalarca kez verilmiş soruları yanıtlamasını istediğiniz kişilerin vakti de kıymetli değil mi?
İyice kıytırık, dandik facebook gruplarına döndü koskoca ty forum.
Forumculuğun temelinde bilgi birikimi vardır. Şöyle bi üç beş sayfa dolaşsanız en fazla 20 dakika içinde tüm sorularınıza yanıt bulursunuz. Lütfen artık bu konuda hassas olun, forum kültürü edinin. -
@Godot Neden İsyan ediyorsunuz anlamadım. Soru sorarken kimin vaktinin daha kıymetli olup olmadığını düşünmedim. Eğer vaktiniz kıymetliyse bu kadar isyan edeceğinize net bir bilgi verip geçebilirdiniz. Yada hiç yazmasaydınız.
-
@Godot, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
İyice kıytırık, dandik facebook gruplarına döndü koskoca ty forum.
Forumculuğun temelinde bilgi birikimi vardır. Şöyle bi üç beş sayfa dolaşsanız en fazla 20 dakika içinde tüm sorularınıza yanıt bulursunuz. Lütfen artık bu konuda hassas olun, forum kültürü edinin. -
@em_re_34 e devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi ve e imzalı transkiript kabul oluyor
-
@crowdingout Siz e imzalı transkript mi gönderdiniz ? Ben de transkript bulamıyorum
-
@crowdingout Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Başarılar dilerim.
-
Arkadaslar 2019 kpss ve sayistay cikmis soruları elinde olan varsa pdf olarak paylaşabilir mi
-
yeterli sayıda hukuk dersinde ölçüt ne arkadaşlar? Üniversitede 3 hukuk dersi aldım ben.Yeterli mi ?
-
Dostlar İzmir Adliyesinden başvurumu yaptım. Girişte sağda sınav merkezi. Diploma ve transkript fotokopisi orjinallerini göstermek kaydı ile gişedeki kadın görevli mühürleyip imzalıyor. Ayrıca nüfus cüzdanı fotokopisi ve askerlik belgesi istiyor. Doldurmak için bir kağıt veriyor. Herşey tamam olunca 30 - 45 dk arası belge kontrolu ve onay bekliyorsunuz. Onay verilince belgeleri zarflıyor, kimliğinizi alıp zarfı apsye verilmek üzere size verip içerideki pttye yolluyor. Gönderi kağıdını sonra geri getirerek görevliye verip kimliği alıyorsunuz. İşlem bitiyor.
-
benden de dilekçe yada başvuru formu istendi. kimsenin öyle bi sınavdan ve işlemden haberi yok. o ona gönderiyor o ona. sonuç olarak kimse ne yapacağını bilmiyor. bakanlık savcılıklara herhangi bir yazı göndermemiş.
yani adaylar gidip yazı işleri müdürlerine nasıl başvuru yapacaklarını öğretecekler. daha sınava girmeden iş veriyorlar bize.
-
@Birumut aynen
-
@monopolcürekabet 1 hukuk dersi alıp sınava giren vardı ölçütü nasıl belirliyorlar bilmiyorum
-
@atabey27 Forum şu iki kanunu da önermiş, belki görememişsinizdir.
-2797 Sayılı Yargıtay Kanunu,
-5235 Sayılı İlk Derece Mahk. ile BAM Kur., Görev ve Yetki. Hk. Kanun. -
arkadaşlar ben üniversitemin sayfasından çıkarttım transkripti onaylı falan mevzusunu görünce şimdi gittim bakanlık muhabere bürosuna sordum adam fotokopisi yeterli dedi onaylı olmasına gerek yok dedi kabul edilip mesleğe seçilirsek istenen belgeler arasında onaylı transkript varmış adam öyle dedi bana