29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Savcı vekilinin imzası istenmedi burda ki adliyede ? Her adliye kafasına göre prosedür mü uyguluyor anlamadım
-
@ücüncütekil muhtemelen öyle çünkü bakanlıktan bu konu hakkında yazı gitmemiş savcılık muhabereye
-
@gizx ben de ilk kez o yüzden bi yardımcı olsa birileri
-
kolay gelsin arkadaşlar,transript için posta yoluyla 7 sine kadar gönderebiliyoruz mu yoksa en geç 7sinde ellerinde mi olması lazım bilen var mı oturduğum yerdeki cumhuriyet savcılığı bizim bilgimiz yok dedi almadı evrakları
-
E İMZALI TRANSKRİPT KABUL EDİLİYOR MU illaki bilen vardır ya
-
@özgeee oluyor diye biliyorum
-
@özgeee ediliyor diye biliyorum. birçok adliye kabul etmiş. siz en iyisi şehrinizdeki adliyeye gidin en kısa sürede
-
Vergi Hukuku ve vergi usul derken Türk Vergi sistemi de bunların içine dahil mi ?
-
@roses 1 yada 2 soru ya geliyor ya gelmiyor hocam gelmediğide oldu. Geçen yıl 1 soru geldi oda gelir vergisinden.
-
İyi akşamlar, ben de bugün belge teslimi yaptım Adalet bakanlığına onaylı belge istemiyorlar illaki. Onu başarılı olursak isteyeceklermiş benim sorum şu eğer 7 Aralık'ta başvurum onaylanmazsa herhangi bir sebep yüzünden ki şartları tasimama rağmen herhangi bir itiraz vs. yapabiliyor muyum?
-
Arkadaslar ben gecen sene evrak yollamamistim ve sinava girdim herhangi bir sorun olusmadi.
-
@furkennnnnn Hukukçu musunuz
-
@furkennnnnn İİBF mezunu iseniz, bunu diyen başka arkadaşlar da oldu. Mülakata kalsaydınız hocam muhtemelen giremezdiniz bir koşulu yerine getirmediğiniz için. Bakanlık ile ÖSYM koordinasyonsuzluğu var belli ki.
Sakın ihmal etmeyin, onca emek heba olmasın başarı durumunda. -
@Godot Bana da bugün onaylı asıllarını başarılı olursanız istiyoruz dediler. Bakanlıkta yaptıysanız başvurunuzu belki görmüşsünüzdür rastgele istifleyip koyuyorlar belgeleri. Verdim kaybolmuş dese kim nasıl ispat edecek ki
-
@ir06 Gelin görün ki hocam belge verirseniz belki önemsiz gelir bu davranış ancak vermediğinizde yarın belge vermemişsiniz derse devlet hak iddia imkanı ortadan kalkabilir. Malesef bu riski almaya değmez.
-
@Godot Ben belge verdiğim halde endişeleniyorum acaba bir sıkıntı olur mu diye
-
@Godot dogru soyluyorsunuz aslinda riske etmeye gerek yok. Ayin 7sinde ellerine ulasmis olmasi mi gerekiyor yoksa yollanmis olmasi mi? Ayrica onayli transkript icin onayi nereden almak gerekir sizce okuldan mi yoksa noterden falan mi
-
@furkennnnnn başvuru tarihleri için de postaya verin. Onaylı transkipt okuldan alacaksınız gitme imkanınız yoksa noter ya da fotokopisini bile direkt kabul ediyorlar diye biliyorum
-
@ir06 adliye bu belgeyi kendi onaylayabiliyor mu askerlik subesi gibi
-
Medeni hukukta ağırlık verilen konu başlığı var mıdır veya sorulmayan? Eşya, aile,kişi.