29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@tomjoad https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/idari-hakimlik-sinavina-hangi-kaynaklarla-nasil-calisilir-hazirlanilir-h8479.html
Hocam bu yazıda aradığınızı bulabilirsiniz. Ayrıca bu başlığın ilk iletisinde bilgi ihtiyacı duyduğunuz konularda hazırlanmış yazıları bulabilirsiniz. İyi forumlar.
-
@malik Hocam umarım eksik bilgiden dolayı bunu yapıyosunuzdur. Aksi halde arkadaşı neden yanlış yönlendirdiğinizi gerçekten bilmek isterim.
-
@birsorumolacaktı teşekkür ederim
-
Arkadaşlar son başvuru tarihi 7 si olarak gözüküyor. Belgeleri ayın 7 sinde postalasam geçerli oluyor mu acaba
-
@Godot gecen sene de girdim ayni sekilde siteden basvuru yapmistim. Simdi de osym sitesinden basvuru yapip parayi bile yatirdim herhangi bir sorunla karsilasmadim bilmedigim birsey varsa aydinlatin
-
@malik Belge göndermediniz mi hocam?
-
@Godot yok hocam gecen sene de belge gondermemistim belge mi gondermemiz gerekiyir?
-
@malik evet mezuniyet belgesi ve transkript savcılık onaylı pttden gönderilecek
-
@scofieldmustafa Ankaradayim burda kendim teslim edenez miyim bakanliga
-
@malik Evet hocam bu kısmı sanırım atlamışsınız.
İl dışında iseniz belgenizi yollamanız gerek, Ankara'da iseniz elden de teslim edebilirsiniz -
@Godot tesekur ederim hocam
-
adliyede bu belgeleri onaylayan ve gönderen hangi birim peki kendileri bilmiyorda burda
-
@prince77 cumhuriyet savcısı onaylıyormuş
-
Parayı yatırdıktan sonra mı adliyedeki işlemleri hallediyoruz yoksa öncesinde de oluyor mu?
-
@scofieldmustafa bakanlık muhabere. Yazı işleri personeli onaylasa da olur yazı işleri müdürü ya da katip
-
@umuthayal, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
iktisat mezunuyum transkript vs göndermem gerekiyor mu? gerekiyorsa tam olarak hangi belgeler lazım
Transkript ve mezuniyet belgesi göndermelisiniz -
Ben az önce elden teslim ettim Bakanlığa. İmza felan attırmadılar, teslim aldıklarına dair herhangi bi belge vermediler. İşten izin aldım diye acele acele gittim geldim, sıkıntı olmaz inşallah
-
@wow dilekçe gerekiyor mu her kafadan bir ses çıkıyor
-
@guymağduru, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@wow dilekçe gerekiyor mu her kafadan bir ses çıkıyor
Dilekçeyi cumhuriyet savcılığına gittiğin zaman onlar yazdırıyor sana
-
En sonunda benim de kafam karıştı
Dur bir "İLANI OKUYAYIM" :))