29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@BatmanDarkNight teşekkür ederim .. hocam
-
@guymağduru dilekçe felan istemediler benden. Diploma ve transkript bıraktım sadece
-
Arkadaşlar İzmir Adliyesinde Askerlik Durum Belgesi de istediler erkek aday arkadaşların dikkatine ne olur ne olmaz giderken yanınızda bulundurun derim.
-
@kingbron1 benim gittiğim adliyede istemediler ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
-
Ben geçici mezuniyet verdim e devlet imzalı ıslak imza değil onu aps yaptılar . İlanda da geçici mezuniyet geçerlidir yazıyor . Umarım sorun çıkmaz geçen yıl bir şey olmadı ama yine de aklıma takıldı .
Geçen yıl belgelerden dolayı mağduriyet yaşandı mı acaba ??
-
@RootofAllEvil istemedilerse çıkmaz önceki senelerde böyle bir şey yoktu ilanda da yok memur arkadaşlara da söyledim ama istedikleri için temin edip verdim sadece İzmir'de olan bir durum sanırım yine de yazmak istedim hazırlıklı gitsin arkadaşlar.
-
@wow diplomanın aslı gibidirini bi verdiniz hocam
-
@ücüncütekil geçici mezuniyet belgesinde sorun olmuyor hocam. İki sefer geçici mezuniyetle başvurdum kabul ediliyor.
-
@fetih hocam diplomanın orjinalini de götürdüm, aslı gibidir de vardı. Oradaki şef isterseniz diplomanın fotokopisini çektirin gelin dedi, acelem olduğu için yaptıramadım. Diplomanın noter onaylı sureti ile okuldan aldığım onaylı transikripti bıraktım
-
@wow Anladım hocam teşekkür ederim başarılar
-
Lütfen bu rezalete son verin. Ayıp ya ayıp. Memura da adaya da yazık. 2 saattir uğraşıyorum. Geçen yıl böyle olmamıştı. Bu yıl savcı vekili onayı bile var
-
@dzndr Nasıl yani hocam? Evrakları Aslı gibidiri yazı işleri personeli de yapmıyor mu?
-
@fetih size de hocam
-
@gretchen Bakırköy adliyesinde önce dilekçenizi cumhuriyet başsavcı vekili onaylıyor. Sonra yukarıda personel yarım saat belgeye bakıyor. Aslı gibidir vuruyor. Kolay bir iş zor halde. Sonra da başa çıkamıyorum deniyor.
-
Onaylı transkript derken gidip okuldan mı almak gerekiyo bi aydınlatın beni gençler
-
@dzndr bende yarın yapacağım orada, zorlu olacak anladığım kadarıyla. Dilekçeyi orda dolduruyoruz sanırım, çok fazla adım var ilk defa yapacağım kafam karıştı resmen
-
@özgeee e imzalı transkript de olur mu
-
@özgeee bi de e devletten alınan geçici mezuniyet belgesi kabul ediliyo mu
-
@özgeee cevap veren inş sınavı kazanır
-
@özgeee Yorumlarda daha önce okumuştum e devletten çıkan geçici mezuniyet belgesi kabul ediliyormuş sanırım ama transkripti bilmiyorum bende. İlk yapacağım için