29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@IS-LM inşallah nasip olurda dersi verirse Soner Ceylan hoca giriyor. Normalde anlatımı çok iyi diye duydum ve daha önce yaptığı dersi beğendim ama sürekli bir şeyler çıkıp üç hafta üst üste ders yapılmaması can sıkıyor. Hani insanlık halidir herkes hasta olabilir, çok yorgun olabilir ama bir hafta sistem sıkıntılı deniyor olmuyor bir hafta dijital oda dolu deniyor olmuyor bir hafta hocamızın başka dersi var deniyor iptal ediliyor
-
@jellinek hoca aynı zamanda avukat olduğu için olabilir ben de dershanede dinlemiştim hocayı ders anlatımı güzeldir lakin böyle aksamalar can sıkabılıyor tabi
-
@IS-LM hocam her insana 24 saat verilmiş eğer yaptığı iş yoğunsa ve zaman bulamıyorsa bu da benim olsun bunu da ben anlatayım hadi şunu da araya sıkıştırayım deyip insanları bu şekilde mağdur etmek hoş değil. Umarım düzelir ve bir daha yaşanmaz ben de yazdıklarıma pişman olurum
-
@Marsiyal
Teşekkür ederim -
@malik hocam ilk olarak kanundan başlayıp sonra mı serkan hocanın kitabına çalışmamı önerirsiniz siz nasıl bir yol önerirsiniz hmk çalışırken
-
@Gizemmm kanunu okumaya başlayıp bitirdikten sonra serkan hocanın kitabı anladığım kadarı ile. Ama direk serkan hoca ile başladı onu bilemiyorum.
-
Selamlar, ceza hukukundan soru bankası olarak ne önerirsiniz? Monopol referans düşünüyorum ama...
-
@birsorumolacaktı hocam ben kanunu bir kere bitirdikten sonra kitaba basladim siz de oyle yapabilirsiniz
-
Merhabalar hakimlik icin gonderilen belgeler transkript ve diploma bunun dışında kimlik fotokopisi de gerekiyor mu?
-
Merhaba herkese,
İlkuzem ya da Yakın Eğitim'den faydalanan var mı acaba aranızda arkadaşlar? Aralık'ta başlayacak olan kamp programları yararlı olabilir mi diye düşünüyorum. Fikri olan ya da daha önce bu uzaktan eğitim programlarından ders almış arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim. -
Tvs kısmından çok detay gelir mi acaba? Ona ayıracağım vakti hmk ya ayırayım diyorum. Gelir vergisi dışında bakmasam diyorum ne dersiniz arkadaşlar?
-
başvuru için gönderilmesi gereken belgeler nelerdir?
-
-
iktisat mezunuyum transkript vs göndermem gerekiyor mu? gerekiyorsa tam olarak hangi belgeler lazım
-
-
@albertcamus teşekkürler
-
Arkadaşlar belgelerle ilgili birçok şey söylendi. Bilgisi olan biri derli toplu bi şekilde yazabilir mı? Kimi diyor belgelerin onaylı olması gerekmiyor kimisi notere onaylatilacak diyor. E devlet mezuniyet belgesi de kabul oluyor mu vs
-
@Marsiyal gelir vergisi dışında soru gelmez hatta gelir vergisinden de en fazla 2 soru falan gelir
-
Arkadaşlar daha önce soruldu veya yazıldı mi bilmiyorum rica etsem çalışılması gereken kanunların bir listesini alabilir miyim. Çünkü kaynak alabilecek imkanım yok pek o sebeple direk kanunların çıktısı alacağım. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
-
@umuthayal ben de iktisat mezunuyum osym sitesinden basvuru yaptim herhangi bir belge gerekmiyor