29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kulfet hocam hukuk çıkışlı olmayınca kanunun dili ağır gelebilir diye korkuyorum açıkçası ve bu sebeple kitap almak istedim, yoksa direk kanundan çalışmak en mantıklısı zaten, siz ne önerirsiniz kanunu 2- 3 kere okumayı mı
-
@birsorumolacaktı Hocam, kanun dili bir süre sonra yerleşiyor zihninize zaten.Hele de soru ile pekiştirince.Zaten soru çözmeden 5 defa da kanun okusanız havada kalır.Benim de gecen yıl en korktuğum ders hmk idi ama gerek yokmuş:) Benim tecrübe ettiğim kadarıyla S.Erdurmaz hocanın soru bankası zaten nerdeyse her bir maddeyi bi soru yapmış,bir şekilde öğretiyor.Sorular bitince bir daha dönmeye çalışın ,kanun okumayı da dersi bitirdim diye bırakmayın,acizane tavsiyem.
-
Bu arada Kodakoğlu da iyidir.Ama tabi konu kitaplarının kaynagı da kanun neticede.Zamanım yeter derseniz,konu kitabına da göz atabilirsiniz
-
Arkadaşlar kanunları nereden ulaşıyorsunuz ️ İnternet üzerinden .. yardımcı olursanız sevinirim
-
@birsorumolacaktı hocam ikisini de yapmaniz sizin avantajiniza kitap sonucta her soru basligi altinda kanunlari vermis siz cozdukce yerlesiyor
-
@dust7 peki hocam cevabınız için çok teşekkürler
-
@BatmanDarkNight deniyecem hocam baktım yapamıyorlar bende arkadaşlar gibi merkeze gideceğim cevabınız için sizlerede teşekkür ederim
-
-
@BatmanDarkNight, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaslar sadece idari yargıya girecekler 1 oturum secip 216tl oduyor dogru degil mi
???
-
@BatmanDarkNight evet hocam
-
@Estevez Bu diploma ve transkript teslim etme işi başvuru süreci içinde olması mı gerekiyor? ÖSYM başvurusu bittikten sonra da götüremez miyiz
-
-
@kulfet yani hocam önce kanunu bir kere okuyup sonra mı Serkan hocanın kitabına başlayayım. Kusura bakmayın sizi de bölüyorum ama benm de en korktuğum ders hmk ve baştan iyi bir şekilde bakmak istiyorum. Kanunu okuduktan sonra Serkan hoca mı yoksa sıfırdan Serkan hoca ile mi başlamak lazım
-
online eğitim, kamp vs hakkında ne düşünüyorsunuz? memnun olan var mı?
bir de deneme önerisi olan paylaşabilirseniz sevinirim -
@umuthayal
Bu saatten sonra (online veya değil) kurs almak mantıklı olur mu şüpheliyim ama siz bilirsiniz dostum.Arkadaşlar konsensüs soru bankasından yararlananlar memnun mu? İçeriği sadece çıkmış sorulardan oluşuyor değil mi?
-
@clapton evet sadece çıkmışlar. Bence gayet faydalı ben kpss için kullandım hakimlik içinde kullanıyorum.
-
@kulfet hocam siz sadece kanun arti soru bankasi ile mi gittiniz ? Deneme için öneriniz var mı ?
-
@umuthayal youtube'de murat uzaktan eğitimin videoları var. ben kpss için çok faydasını gördüm. hakimlik videolarında eksik var sadece. en azından fikir edinmiş olursunuz.
-
@umuthayal ben A kadronun online eğitimine kayıt oldum. Ders başlayalı bir aydan fazla oldu tvs hocası iyi ama idari yargı dersi her hafta farklı bir bahane ile iptal ediliyor. Daha bir kere yapıldı sadece o nedenle tavsiye etmem ve gönderdikleri kaynak kitapta güncel değil. Hoca derste söyledikçe çizip üzerine yazacakmışız ama adam ders yapmıyor ki onu bile yapalım. Diğer kursları bilmem ama A kadronun idari hakimlik kursu pişmanlıktır.
-
@jellinek idari yargıyı kim veriyor hocam ?