29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Vergi hukukunda çözdüğünüz soruların çözümlerini ilgili kanunlardan da tekrar edin. Basım hatası varsa veya sonradan mevzuat güncellemesi olduysa kanundan düzeltebilirsiniz.
-
@sim olur hocam
-
@zenginmemur yani evet yakin sorulari ama ben özgün kısmını bir tık daha iyi buldum yine de çözme imkanı olan icin her iki kısım, olmayan icin ikisinden biri yeterli olur ..
-
@RootofAllEvil yanlış
-
Sertkan erdurmaz medeni usul soru bankası 4. Baskı ile 5. Baskı arasında çok fark var Mıdır arkadaşlar ?
-
@olursaolur teşekkür ediyorum hocam
-
Arkadaşlar bir de matrah mı yoksa izahat mı?
-
Sınava kaç kişinin başvurduğu belli mi sayı açıklandı mı?
-
@RootofAllEvil 13131
-
@Aslan-Reyiz eyvallah hocam sağ olasın. Dostum öncelikle sgk konusundaki gayretlerin için teşekkür ediyorum konuyla pek ilgim olmasa da takip etmeye çalışıyorum. Son olarak 2019 idare hukuku değişiklikleri var mı?
-
@RootofAllEvil eyvallah kardeşim.Şunu inceleyebilirsin
-
Dostlar,monopol hakimlik soru bankasında,geçen seneden medeni usul kısmı tertemiz duruyor.Kamu hukuku dersleri dışında pek beğenmediğim için el sürmemiştim.Çözen var mıdır? farklı kaynak mı alayım yoksa?
-
@law izahat
-
@atabey27 bence hocam su saatten sonra kaynak almayın monopol özgün olarak gayet ise yarar bi kitap kanun okuyarak çözmeye devam edin
-
@atabey27 monopulun en iyi kismi zaten kamu hukukudur, en azindan hepsini cozmeye vaktiniz yoksa iyuk ve ceza geneli cozebilirsiniz, hmk da iyidir onu da cozebilirsiniz, baska kaynaga kesinlikle gerek yok bunlar yeterlidir( idare guncel olmayan kisimlarina dikkat edelim)
-
@hakimehanımm teşekkür ediyorum
-
İyi akşamlar arkadaşlar, Borçlar için sizce monopol&justice? İkisinden birini seçmem lazım kararsız kaldım
-
@ecem justice in günceli varsa onu çözün hocam zor sorular ayıklanmış sınav formatına yaklastirilmis
-
Dostlar müessir ilk denemesinde 74 doğru çıktı 2018 Aralık sınavında 80 yapmıştım biraz zor ama sorular kaliteli geldi. Çok yanlış var denilmişti acaba dediğiniz kalan denemelerde mi
-
arkadaşlar bu yıl bilindiği gibi %20 kota geldi. mülakata kalan 300 adayın çoğunluğu hukuk mezunu mu oluyor yoksa İİBF 'mi. bu konuda geçmiş yıllardan bilgisi olan var mı? hukuk mezunları daha az başarılı oluyor gibi geldi bana göre.